Halloween groznica

Vilenjak prelepih očiju: Jelena Karleuša neprepoznatljiva

Autor: Gloria.rs

31.10.2021 23:05

Foto: ATA images

Jelena Karleuša oduševila je još jednom svoje obožavaocima neverovatnim kostimom za Noć veštica.O njenom ekstravagantnom i nesvakidašnjem stilu pisali smo do sada nebrojeno mnogo puta, no Jelena Karleuša iz dana u dan uspe da pomeri granicu koju je prethodno postavila. Tako je i ovog puta duhovitim i originalnim outfitom za popularni praznik 'Noć veštica' oduševila sve.

Jelena Karleuša oduševila kostimom

Groznica Halloween-a osvojila je estradne ličnosti širom regiona, koje su se utrkivale na ko će osmisliti originalniji kostim, te isti prezentovati javnosti na svom profilu na Instagramu. I ovog puta, prednjačila je Karleuša koja je ovu priliku iskoristila kako bi pokazala neverovatno telo, ali i svoju maštu maskiravši se u vilenjaka prelepih očiju. Od struka na gore Jelena je potpuno naga, a intimne delove tela prekrila je rukama, dok je kukove i noge prekrila jedva toliko da se ništa ne vidi.

Pročitajte i Ponovo pomera granica: Kako postati spejs šatl, Jelena Karleuša zna

U opisu slike Jelena je svima čestitala pomenuti praznik: - Srećna Noć veštica.

U njenom stilu Karleuša je obeležila Noć veštica, te nema sumnje da nas od nje i u narednom periodu očekuju neočekivane stvari, te kombinacije i ideje koje će se sasvim sigurno pamtiti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Zoks

01.11.2021 19:01

Prelepih, hahaha Kalav vilenjak, kao đavo iz Tasmanije

Kuznjecov

01.11.2021 19:07

Sasvim prirodan struk i koza, bez Photoshop-a, bravo

Taša

01.11.2021 21:55

Kako tek ja izgledam uz fotošop😍😍😍 samo što moju g..... Ne gledaju svi🤔