Karleuša kao časna sestra iz pakla, a ove dve pevačice odabrale su identičan kostim za Noć veštica

Autor:

01.11.2021 13:34

Foto:

Foto:

Noć veštica je idalna prilika da na kratko budemo neko drugi, neko fantastično biće, kao i da svojoj kreativnosti damo oduška



Mnoge poznate ličnosti nisu odolele maskiranju, pa se tako pevačica Jelena Karleuša maskirala u seksi kaluđericu, koja izgleda kao da je deo noćne more.

Jelena je oblukla kožni dvodelni kostim, mrežaste čarape i cipele na visoku štiklu, a kostim je upotpunila jezivim zubima i krvavim mrljama.

Pročitajte i Vilenjak prelepih očiju - Jelena Karleuša neprepoznatljiva

Tradiciji maskiranja, pridružile su se još dve pevačice, no one su, slučajno imale identične kostime.

Nataša Bekvalac i Severina maskirale su se u Grdanu, vešticu iz bajke o Snežani i sedam patuljaka, za čiju je predstavu najzaslužniji Dizni, a koju je maestralno odigrala Anđelina Džoli.

Pročitajte i Privilegija - Doručak u krevetu za Nataša Bekvalac

Instagram / Nataša Bekvalac

 

Severina je, kako govori njena objava, praznik provela u komšiluku, a na trpezu je donela oval sa voćem, dok je svakoj iscrtala sićušna lica, prestrašenog izgleda.

Pročitajte i Ponovo zajedno - Severinina javna objava ljubavi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Sveti Sava

06.11.2021 09:30

Bas lep narodni praznik kod Srba! Eto, Karleusa je ovim kostimom uvredila recimo katolicke , casne sestre koje su veoma dobre i pozrtvovane negovateljice bolesnih i to vekovima..To bi bilo isto kao da neko obuce odoru nasih monahinja, a pokaze nam da nemaju donji ves. Ona je inace "sveprisutna"U ovim novinama samo zbog slika koje hiperprodukuje, posto niti je zvezda, niti je "star", nit ume da peva, niti ima bilo koji talenat vredan paznje.