Privilegija: Doručak u krevetu za Nataša Bekvalac

Autor:

31.10.2021 15:00

Foto:

Foto:

Nataša Bekvalac odlučila je da slobodno vreme provede uživajući u lepotama naše zemlje, sa svojom ćerkicom.



Atraktivna plavuša Nataša Bekvalac u poslednje vreme izuzetno je aktivna na sceni, te se konstantno trudi da ispuni visoka očekivanja svojih obožavalaca. Za tako nešto potrebno mnogo truda i odricanja, no kako bi uvek bila na vrhuncu zadatka potrebno je katkad napuniti baterije, te na kratko odmoriti od svega.

Upravo se za to odlučila i Nataša Bekvalac, koja je u društvu svoje ćerkice odlučila da poseti jednu od naših najpopularnijih planina - Kopaonik. Pevačica je podelila fotku iz spavaće sobe, te je obožavaocima pokazala kako uživa sa naslednicom, te je prokomentarisala da su zaposleni u hotelu gde su odsele konstatovali da su odlične gošće i da su zbog toga zaslužile doručak u krevetu.

Pročitajte i Nataša Bekvalac: Prolazila sam kroz faze potpunog ludila

Instagram screenshot

 

- Naša jutra su opet na Kopaoniku. Nama su rekli da zaslužujemo doručak u krevetu i da smo im divne gošće - napisala je Nataša u opisu ove preslatke fotke.

Njeni obožavaoci u komentarima složili su se sa konstatacijom osoblja hotela, te su takođe prokomentarisali koliko su majka i ćerka lepe, te da Nataša zaista blista u društvu naslednice.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading