Severinina iznenadna poseta Beogradu, a šta za to vreme radi njen suprug Igor Kojić?

Autor:

24.05.2021 18:30

Foto:

Foto:

Severina u Beogradu, odjeknula je poput groma u domaćim medijima. Njihov odnos poput mita je, a kad god bi pomislili da se konačno nazire kraj brojnim spekucalijama i konačan rasplet, stvari bi se promenile.



Severina i Igor Kojić iako su još uvek zvanično supružnici zajedno nisu viđeni već više od godinu dana. Međutim stvari su se uzburkale kada su u poslednjih mesec dana, dva puta bili u istom gradu.

Miloš Nadaždin

 

Nedavno, Igor je posetio Zagreb, na dan Severininog rođendana, mediji u regionu izveštavali su o pomirenju, međutim bračni par Kojić nije viđen zajedno, te su nagađanja ostala samo to - nagađanja. Slična situacija desila se i ovog vikenda, Severina i Igor ponovo su bili u istom gradu, a kako navodi izvor za Story.rs, ni ovog puta niko ih nije video zajedno.

Severina u Beogradu - poslom?

Naime, Severina je posetila naš glavni grad tokom vikenda, kako bi završila rad na pesmama u studiju Filipa Miletića. Kako izvor za pomenuti portal navodi, Seve je, osim posla, posetu iskoristila i kako bi se provela sa svojim prijateljima, Igora sa druge strane nije bilo ni na vidiku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Iako su im se putevi ponovo ukrstili, javnost još jednom nije dobila konkretan dokaz o njihovom viđanju. I dok je Severina slavila uspešan završetak projekta, Igor je vikend proveo u društvu prijatelja na drugom kraju grada, međutim umesto uspeha svoje supruge on je slavio titulu fudbalskog kluba Crvena Zvezda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

Kakva sudbina očekuje bračni par Kojić nije poznato. Supružnici daju sve od sebe kako bi svoju privatnost sačuvali u svoja četiri zida, dok javnost na sve načine pokušava da dođe do informacija koje će konačno otkloniti sve dileme o njihovom odnosu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading