Severina i Igor Kojić konačno se oglasili - Supružnici poslali jaku poruku!

Autor:

30.12.2020 18:00

Foto:

Foto:



U jeku spekulacije o budućnosti njihovog braka, te brojnim informacijama koje kruže internetom, supružnici su odlučili da se oglase. Naime, prvo je to učinio Igor Kojić, a nedugo zatim i njegova još uvek venčana supruga Severina, međutim povod za njihovo oglašavanje bio je nešto sasvim drugo.

Pročitajte i Dragan Kojić konačno otkrio pravu istinu – U kakvom su odnosu Severina i Igor Kojić?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Poznato je da je Hrvatska pogođena jakim zemljotresima poslednjih dana, koji su naneli nemerljivu štetu svima u susednoj zemlji. Reakcije na katastrofu koja je zadesila naše komšije ne jenjavaju, a među onima koji su se oglasili su i Severina i Igor.

Severina je istakla da je ponosna na ceo region, a uz poruku koju je poslala podelila je i potresni snimak kadrova iz Petrinja, regiona koji je najviše pogođen zemljtoresom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

- Mi smo se straha nauživali. Užas, a potom strah za svoje. Zatim je usledila tuga za izgubljenim životima, a onda ponos na celu Hrvatsku pa na regiju... Emocije su to koje smo preživeli kroz dan - poručila je Severina, te je sa svima koji su voljni da pomognu u ovoj teškoj situaciji podelila informacije o načinu na koji je tako nešto moguće.

Nekoliko sati ranije, na svom Instagram profilu oglasio se i Severinin suprug Igor Kojić, koji je poslao poruku podrške ljudima u Hrvatskoj.

Igor Kojic, Foto: Instagram prntscr

- Svim prijateljima i narodu iz Hrvatske želim da što pre prevaziđu ovaj težak dan i da se ne ponovi ovaj užas koji ih je snašao - napisao je Kojić.

A iako region željno isčekuje informacije o njihovom odnosu, Severina i Igor za sada su odlučili da se ne oglašavaju javno.