Nagađanja ili istina: Splet događaja koji su uticali na krah ljubavi Severine i Igora Kojića?

Autor:

25.11.2020 19:30

Foto: Izvor:Ivan Arandjelovic, Foto:Dalibor Danilović

Foto: Izvor:Ivan Arandjelovic, Foto:Dalibor DanilovićPop pevačica Severina više od pola godine nije kročila u Beograd što podgreva sumnje da joj posle pet godina braka sa srpskim sportskim menadžerom Igorom Kojićem ne cvetaju ruže

Više od pola godine hrvatska pop pevačica Severina Kojić (48) nije kročila u Beograd, u kojem je nekad toliko često boravila osvajajući skoro sve koncertne prostore i bine i pokazujući s ponosom ljubav prema svom suprugu, srpskom sportskom menadžeru Igoru Kojiću (33). Doduše, ni Igor mesecima unazad ne odlazi u Zagreb, grad gde je glavna baza pevačice, koja pak sada više vremena provodi u Dalmaciji i u rodnom Splitu uz majku Anu, za koju je mnogo vezana.

Par, kako tvrde Severinine komšije za hrvatske medije, odavno nije viđen zajedno na zagrebačkom Kozjaku, a razdvojeni su bili i na petogodišnjicu braka, krajem maja, što mnoge navodi na pitanje: da li ljubav stanuje na istoj adresi? Kao što se Severina ne može videti u glavnom gradu Srbije već duže, Igora u hrvatskoj prestonici nisu videli mesecima, tačnije od februara. Pevačica je tada doputovala u Beograd, gde je “zaglavila” zbog pandemije virusa korona. Kod Kojića na Bežanijskoj kosi provela je duže od mesec dana. Tada su navodno eskalirali problemi između supružnika. U jednom trenutku tenzije su bile toliko visoke da je pevačica smetnula s uma da je na snazi policijski čas i izašla iz kuće, pa ju je policija zatekla u autu, zbog čega je privedena u policijsku stanicu na Novom Beogradu gde joj je izrečena novčana kazna od 50.000 dinara, što je ona pristala da plati odmah.

Severina se nakon toga sama vratila u Zagreb sredinom aprila i nekoliko dana kasnije proslavila 48. rođendan. Tada su joj saradnici pod prozor poslali tamburaše, ona je oduševljeno pevala s njima i nazdravljala, a jedino je nedostajao njen dragi. Krajem jula Igor je slavio 33. rođendan. Seve mu je tad čestitala na društvenoj mreži napisavši: “Ovom divnom muškom stvorenju srećno uplovljavanje na 33 obrtaja! Srećno, ljubavi”, na šta joj je on odmah odgovorio: “Kažu da su ‘Isusove godine’ najsrećnije. Hvala ti, ljubavi.” Bila je to poslednja javna komunikacija supružnika, koja je dala nadu da su šumovi u odnosu otklonjeni. Međutim, stvarnost je izgleda drugačija. Poslednju zajedničku fotografiju na instagramu Severina je postovala pre devet meseci, tačnije 24. februara. Poslednjih meseci, što koincidira s vremenom kad više ne posećuje Beograd tako često, Seve u mnogim prilikama nije nosila venčani prsten na domalom prstu desne ruke. Čim su se čuli takvi komentari, prilikom nekoliko narednih javnih pojavljivanja u Splitu stavila je burmu.

Pročitajte i: Konačno otkriveno: On je kamen spoticanja u braku Severine i Igora Kojića? 

Jesen u Zagrebu Kraj leta Severina je provela sama boreći se sa koronom, a nakon te važne pobede odmarala se sa prijateljima na Braču, Korčuli, u Splitu i u drugim krajevima Dalmacije, uz objave na instagramu označene porukom: “Moj mali krug velikih ljudi.” Igor već neko vreme očito nije u tom krugu. On je nedavno posetio Hrvatsku, ali ne i Seve. Sa sestričinom se fotografisao kraj Skradina, onda je produžio dalje za Mostar, a zatim je obišao Kosovo i srpske svetinje. Na društvenim mrežama je sve aktivniji u poslednje vreme: preokupacija su mu njegov pas i Crvena zvezda, čiji je vatreni navijač.

Pevačica jesen provodi u Zagrebu gde, sudeći prema objavama na instagramu, uveliko radi na novim pesmama sa srpskim kompozitorom Filipom Miletićem koji joj je napisao neke od najvećih hitova. Redovno vežba u teretani i pije kolagen, koji i reklamira, kao i nekoliko kozmetičkih proizvoda, pokazujući da vodi računa o svojoj liniji i lepoti, ali i o načinu kako da prebrodi finansijsku krizu uzrokovanu odsustvom nastupa i koncerata.

Pročitajte i: Prekinula tišinu: Severina uputila Igoru važnu poruku (foto) 

Sve to vreme ona apeluje na sve da nose maske i pridržavaju se fizičke distance kako bi se sačuvali od virusa korona. I u sebi nosi ogromnu snagu jer sina Aleksandra (8) ne viđa koliko bi želela. Pre jedanaest meseci sud u Zagrebu je odredio meru po kojoj Aleksandar ne može da živi sa Severinom već je privremeno pripao ocu, srpskom biznismenu Milanu Popoviću, čije je prebivalište u Beogradu. Prema odluci suda, pevačica ima pravo da viđa dete u precizno određenim terminima: utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati, i svakog drugog vikenda, od subote u 10 ujutru do nedelje u 20 sati.