Majka Severine Kojić samo njega priznaje za zeta!

Autor:

11.12.2020 13:00

Foto:

Foto:



Vest da je Severina Kojić u novoj ljubanoj vezi prilično je pogodila njenu majku!

Naime, kako prenosi Skandal, majka Severine Kojić burno je reagovala na natpise u medijima da je njena voljena ćerka u romantičnoj vezi sa deset godina mlađim vlasnikom vinarije iz Hrvatske.

Povod za takve natpise mediji su pronašli u činjenici da su Igor i Severina celo leto proveli razvdojeni, a povodom nagađanja o razvodu do danas se nisu oglašavali. Kako ističe izvor za Skandal, nakon što je vest o navodnoj vezi s pomenutim vlasnikom vinarije dospela do Severinine majke ona je bila izuzetno potresena:

Pročitajte i Konačno otkriveno: On je kamen spoticanja u braku Severine i Igora Kojića?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

- Gospođa Ana mnogo voli Igora. On je za nju oličenje dobrote i pravog muškarca jer je tako mlad prihvatio i njenog unuka Aleksandra i uvek je bio divan kako prema Seve, tako i prema njoj - objašnjava izvor, te dodaje da je Ana istog trenutka pozvala svoju ćerku, te zahtevala objašnjenje.

Severina je mami pojasnila da nema dečka, te da su sve to neistine, a vlasnika vinarije predstavila je kao svog prijatelja kod kog je bila u poseti.

Podsetimo, nakon kompletne sage oko novog dečka Severine, oglasio se i njen PR tim, koji je demantovao vest - Hteli bismo da vas informišemo da se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj, na kom je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa - glasilo je njihovo saopštenje, a preneli su hrvatski mediji.

Pročitajte i Nagađanja ili istina: Splet događaja koji su uticali na krah ljubavi Severine i Igora Kojića?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Domaća javnost s velikom pažnjom prati sagu između Severine i Igora i željno iščekuje nove informacije, međutim, supružnici se trude da detalje svog braka čuvaju u strogoj tajnosti.