Konačno otkriveno: On je kamen spoticanja u braku Severine i Igora Kojića?

Već mesecima Igor i Severina Kojić, kao i njihov bračni status, jedna su od intrigantnijih tema u domaćim medijima.

Da li je razvod Severine i Igora definitivan još nije poznato, ali domaći mediji, čini se, pronašli su krivca za krah njihovog braka. Naime, kako navodi magazin “StarsSeverina ima novog dečka.

Ovaj naslov mnoge je zainteresovao i zaintrigirao, jer je reč o deset godina mlađem vinaru iz Graberja Ivanićkog. Hrvatski mediji dali su sve od sebe da dođu do informacije, a Severinin tim oglasio se ovim povodom.


Pročitajte i: Prekinula tišinu: Severina uputila Igoru važnu poruku (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Hteli bismo da vas informišemo da se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj, na kom je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa – odgovorio je Severinin PR Davor Grgin magazinu “Index.hr

Kako dalje navodi pomenuti portal, Severina je nedavno objavila fotografiju iz pomenute vinarije, što je dovelo do brojnih spekulacija o njenom novom emotivnom partneru, što je, kako njen tim tvrdi, potpuna neistina.

Pročitajte i: Severina objavila provokativnu fotku: Razdvojenost od supruga joj i te kako prija (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Sukob Severine i Igora – Ovaj muškarac je kamen spoticanja

Severina ima novog dečka, samo je novinski naslov, ali ne i istina. Ipak, šuškanja o njenom braku sa Igorem Kojićem ne prestaju. Par je celo leto proveo razdvojen i dok je Seve bila u Hrvatskoj, Igor je većinu vremena proveo u Srbiji. Jedini nagoveštaji njihove bliskosti su činjenica da se još uvek prate na “Instagramu“, kao i emotivna rođendanska čestitka kojom je Seve Igoru čestitala rođendan.

Ipak, posle pomenute čestitke, fotografija sa Igorem na njenom “Instagramu” nije bilo.

severina i igor kojić

Već je bilo reči o tome da je jedan muškarac odgovoran za krah braka Severine i Igora, ali ne Severinin partner, već menadžer Tomica Petrović. Te tvrdnje potvrdio je i Igor komentarom na Severininoj fotografiji iz pomenutog vinograda uz koju je stajao opis: “Imam mali krug velikih ljudi“.

Ako kreneš od ovog prvog, veliki krug malih ljudi. Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, kad si u problemu, samo Bog i porodica. Čuvaj se onog koji poružni kad se smeje – napisao je Kojić, prenosi “Story”.

Ipak, o napisima i spekulacijama vezanim za njihov razvod, do danas se nisu oglasili ni Seve ni Igor, pa se pouzdano ne može reći da li su u ljubavi ili ne.

Autor: Gloria.rs
Foto: Jakov Simović, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi