Veliki dan

Severina iznenadila javnost nesvakidašnjom objavom, da li će se Igor Kojić konačno oglasiti?

Autor:

20.04.2021 12:30

Foto:

Foto:

Severina iznenadila javnost još jednom u nizu nesvakidašnjih objava na društvenoj mreži Instagram, da li će Igor Kojić konačno uputiti poruku još uvek zakonitoj supruzi.



Popularna hrvatska pevačica Severina i njen, još uvek zakoniti suprug, Igor Kojić glavna su tema medija u regionu. Brojne spekulacije i nagađanja o krahu njihovog braka ispunjavala su novinske stupce, međutim, do zvaničnog saopštenja još uvek nije došlo.

Nedavno, Severina je objavila naizgled obično fotografiju, međutim, opis koji je dodala privukao je veliku količinu pažnje. Kada se kazaljke na satu večeras sklope, a sat otkuca 00:00 popularna pevačica proslaviće svoj 49. rođendan. Povodom toga, Seve je odlučila da napiše oproštajnu poruku svojoj 48. godini, uz citat čuvenog Alana Forda: 'I pre smo imali problema, pa ih nismo rešili.'  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Draga moja 48., adio... Sutra te menja 49. Draga moja 49. sedi malo, da nas dve porazgovaramo. Molim te, nemoj se zavaravati mojom dečijom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako preći... Neke tvoje 'zle' prethodnice su mi ipak nesebično 'poklonile' puno svega i svačega ne baš lepoga, koje neki zovu 'iskustvo'. Tako da, molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju 'zlu' prethodnicu lepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe...

- Ako bude potrebe. Mada je bilo puno više dobrih godina. Ako budeš dobra, biću ti najbolja prijateljica i rešiću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Budi mi vesela, pleši sa mnom, pevaj, budi srećna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću respetljati kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju ...Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i veru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile... Pa ti savetujem da ni to ne pokušavaš, samo se smej, svaki dan, kao na ovoj fotki i sve će biti u redu - napisala je Severina, poslavši pozdrave svojoj generaciji.

Pročitajte i Poruka koja je sve iznenadila: Od Severine ovo niko nije očekivao

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Osim očiglednih pozdrava, posebnu pažnju privukao je deo gde Severina govori o kriznim situacijama, te od naredne godine očekuje rešenje istih. Da li je reč o borbi za starateljstvo, koju pevačica vodi već neko vreme ili pak o ljubavi bez konkretnog zaključka sa Igorom Kojićem za sada nije poznato.

Igrom slučaja, oči javnosti sada će biti usmerene na Kojića, da li će svojoj još uvek zakonitoj supruzi uputiti zvaničnu čestitku, ili će to biti samo za njene oči, ili je neće biti uopšte videćemo u narednih nekoliko sati.

Komentari. (2)

Loading
Tijana

20.04.2021 22:29

Ako ima imalo muskosti i ponosa nece se oglasavati!

Profesor Baltazar

21.04.2021 10:08

Sretan rođendan i dobre vijesti želim po pitanju onog najvažnijeg, ne mislim na bračni status. To je sporedno.