Severinino emotivno putovanje: Pevačica proslavlja jubilej

Autor:

21.05.2021 21:30

Foto:

Foto:

Severina se profesionalno bavi muzikom više od 30 godina, a danas je obeležila jedan važan jubilej u svojoj karijeri



Pevačica koja je svojim glasom začarala ceo region dominantna je na muzičkoj sceni već tridesetak godina. 

Njena uspešna karijera već se mogla nazreti kada je početkom devedesetih počela da nastupa po festivalima u Hrvatskoj. Njena harizma i upečatljiva pojava doneli su joj ugovor za prvi studijski album "Severina".

Pročitajte i Severina ne prestaje da iznenađuje - Pevačica u novoj ulozi!

Ata Images

 

Godine koje su usledile donele su još više uspeha, pa je do 2000. snimila čak osam albuma. Te godine učestvovala je na festivalu Melodije hrvatskog Jadrana sa pesmom "Ajde, ajde, zlato moje", što joj je donelo titulu najtiražnijeg ženskog izvođača Croatia Records-a i odvelo je na turneju po Australiji.

Pročitajte i Najzad znamo istinu - Severina otkrila tajnu mladalačkog izgleda!

Ata Images

 



Naredne godine je promovisala novi album "Pogled ispod obrva" na kome su pesme: "Tako je to", "Mala je dala", "Noću, danju", "Mili moj", "Voli me, ne voli", "Pogled ispod obrva", "Krivi spoj", "Parfem", "Srce je moje veliko k’o kuća", "Virujen u te". Severina je napisala tekstove za čak devet pesama sa ovog albuma.

A na jednu je posebno ponosna.

Pesma "Pogled ispod obrva" bila je jako veliki i hit i dan-danas je jedna od njenih najpoznatijih numera. Pevačica je pisala tekst i muziku za ovu pesmu, a izgleda da joj je ta pesma naročito draga, budući da nije propustila da svoje pratioce podseti da ta pesma danas proslavlja jubilej.

Pročitajte i Pet godina duga tajna veza Severine Kojić "Stidljivo je ušla kod mene"

 

 

Naime, prošlo je ravno dvadeset godina od nastajanja hit numere, a pevačica je objavila snimak svog nastupa koji je isto toliko star, na kome izvodi baš ovu pesmu uz ovacije publike.

Mnogi su komentarisali da im je to pevačicino omiljeno izdanje, a koliko se Severina promenila za dvadeset godina, procenite sami.


 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading