Samo u Gloriji

Baka Lila iz popularne serije 'Igra sudbine' u mladosti je izgledala ovako! (foto)

Autor:

21.04.2021 13:35

Foto:

Foto:

Danica Ristovski u mladosti izgledala je zaista neverovatno. Nesvakidašnji šarm u kombinaciji sa lepotom davnih dana osvojili su čuvenog glumca Lazara Ristovskog.



Popularna jugoslovenska pozorišna i filmska glumica Danica Ristovski (65) dugi niz godina oduševljava obožavaoce filma svojim nesvakidašnjim talentom. Prvi put, na sceni se pojavila sa svega 20 godina u televizijskoj seriji 'Pozorište u kući', nakon čega su uloge počele da se nižu jedna za drugom. Danas, Danica publiku zabavlja ulogom 'Lile' u popularnoj seriji 'Igra Sudbine', a iako je izuzetno popularna, malo ko se zapravo seća kako je gospođa Ristovski izgledala u mladosti.

Jelena Jovanov

 

Činjenica da popularna glumica ne koristi društvene mreže, te fotografije iz mladosti i važne životne trenutke želi u što većoj meri da sačuva za sebe. Ipak, zbog prirode posla kojim se bavi i statusa koji uživa neminovno je da poneka fotografija katkad 'ispliva' u javnost.

Pročitajte i Radost u porodici Ristovski - Danica i Lazar dobili su unuka!

Jelena Jovanov

 

Prepoznatljive crte lica, te duga tamna kosa oduvek su bili zaštitni znak Danice Ristovski. Čini se da je prema glumici i vreme bilo blago, te je ostarila 'kao vino', zbog čega se mnogi obožavatelji iznenade kada shvate da je glumica duboko zagazila u sedmu deceniju života.

Pročitajte i Drim-tim: Lazar Ristovski se vraća svojoj prvoj ljubavi

Jelena Jovanov

 

Pored nesporne lepote, Danica je plenila harizmom ali i talentom, te svojom pojavom na sceni. Sudbonosni susret s njenim životnim saputnikom Lazarom Ristovskim dogodio upravo u pozorištu, na sceni, a kristalno je jasno zbog čega je popularna glumica na prvi pogled zavela sadašnjeg supruga.

Komentari. (1)

Loading
Miljana Vlajkovic

14.02.2022 21:32

Na žalost, ima mnogo lepših fotosa. Bila je prelepa , na majku Vidu iz stare beogradske porodice . Pevala, svirala gitaru, govorila engleski, rasla u Beogradu u društvu danas poznatih glumaca. Izazov za mladog Lazu pristiglog u Beogradu iz unutrašnjosti.