Radost u porodici Ristovski - Danica i Lazar dobili su unuka!

Autor:

28.09.2020 13:30

Foto:

Foto:



Porodica Ristovski konačno je postala bogatija za još jednog člana!

Jovan Ristovski postao je ponosni otac, a naš proslavljeni glumac Lazar deda, nakon što se Jovanova supruga Ljiljana porodila, te na svet donela zdravog dečaka. Porodica se odlučila da preslatkoj bebi da ime Bogdan, mama i beba su dobro, a ceo porođaj protekao je u najboljem redu. Članovi srećne porodice ovu divnu priliku iskoristili su kako bi proslavili u okviru porodice, u porodičnoj kući Lazara Ristovskog.

Popularni glumac koji je glumio u nebrojeno mnogo filmova što domaćih što stranih istakao je da je izuzetno ponosan te da ih sada očekuju veseli dani.

- Sve je u najboljem redu, presrećni smo. Slavili smo kod nas kući, pošto mi stariji sin Petar snima film u Leskovcu, ovim povodom došao je u Beograd sa suprugom pa smo se svi okupili kod nas kući i lepo proslavili - Rekao je Lazar Ristovski za Blic.

Lazar Ristovski postao je deda, što je uloga, koju, sam kaže, igra prvi put u životu. - Svakako da postoji promena kad postanete deda prvi put u životu. To je nekako moje poslednje sazrevanje u životu. - Zaključio je on.

Jovan i Ljiljana venčali su se prošle godine, a da će postati roditelji saznali su u martu mesecu ove godine. Cela porodica od tada živela je u ogromnom isčekivanju, koja se juče napokon savršilo.

Sreći nikad kraja: Danica i Lazar Ristovski očekuju unuka!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazar Ristovski (@lazar.ristovski) on Sep 27, 2020 at 4:46am PDT

Prelepa simbolika koja se krije iza imena novog člana porodice Ristovski.

Posebno je interesantno ime koje je novorođeni dečak dobio. Porodica se naime odlučila za ime Bogdan koje je u Srbiji zabeleženo još u Srednjem veku, a davano je uglavnom deci koju su roditelji veoma dugo isčekivali. Bogdan je ime grčkog porekla, nastalo od imenica 'theo', koja znači Bog i onaj koji daje. Zato se ime Bogdan prevodi kao Bogom dan ili dar od Boga.

U ovim teškim i neizvesnim vremenima verujemo da će ovaj predivni dar porodica iskoristiti kao dodatnu motivaciju, te će nastaviti uspešno da koračaju kroz život, a nama ostaje samo da im još jednom čestitamo i poželimo puno zdravlja i ljubavi!