Žika Jakšić preboleo bivšu suprugu: Ljubav imam svaki dan!

Autor:

12.03.2021 20:30

Foto:

Foto:

Bivše žene Žike Jakšića nemaju mu šta zameriti, kao, uostalom, ni on njima. Ali šta li nova ljubav misli o njegovim planovima za budućnost?



Muzički producent i voditelj Saša Jakšić, poznatiji nadimkom Žika, jedan je od začetnika ideje "Zvezda Granda“, a trenutno vodi emisiju "Nikad nije kasno". Harizmatičnost kojom pleni na malim ekranima, očigledna je i u privatnom životu, pa Žika kaže da mu ljubavi ne manjka.

O razvodu sa TV voditeljkom Dajanom Paunović dosta se pisalo u javnosti, a razlaz skladnog para ostao je pod velom misterije. Ali je njihov odnos ostao na svetloj strani i ne samo zbog sina koji će ih zauvek vezivati, oni su zadržali svoju prijateljsku vezu.

Pročitajte i Žika Jakšić nije preboleo bivšu suprugu: Voleo sam je i još uvek je volim!

Ata Images

 

 

Da su njih dvoje u odličnim odnosima potvrdio je i Žika tokom jedne emisije, istakavši sledeće:

- Dajana i ja smo primer kako ljudi i nakon razvoda mogu lepo i normalno da funkcionišu.

Ali Žika je ovaj recept za bivše žene već oprobao. Naime, on je pre Dajane bio u braku sa Snežanom sa kojom već ima odraslog sina Andreja, a sa njom je, takođe, u odličnim odnosima.

A onda je otkrio kako mu to polazi za rukom:

Pročitajte i Prijatelji posle razvoda: Dajana Paunović u društvu bivšeg supruga 

Miloš Rafailović/ATA Images

 

 

- Uspeli smo, jer je to jedna racionalna i zrela odluka. Niko nije nikog toliko povredio da ne može da se prevaziđe taj razlaz. Večno smo povezani kroz našu decu. Treba da ostanemo prijatelji zarad naše dece i nas samih. Kada se desi razvod, nema tu krivice, nema rata. Bilo nam je oboma lepo, ali desi se da se više neko od nas ne oseća dobro, slobodno. I onda oboje počinjemo da patimo. Oboje postajemo nesrećni... A čemu to? I sa prvom i sa drugom suprugom sam ostao prijatelj, tu smo da pomognemo jedno drugom, ne samo deci. Ja sam uvek tu za pomoć i savet, a siguran sam da bi i one meni pomogle - prenosi "Kurir".

Pročitajte i Aleksandar Srećković Kubura iskreno o razvodu - Mariji sam uvek prijatelj

Petar Đorđević

 

 

S obzirom da ima ovakve stavove ne čudi što ljubavi, kako kaže, ima u izobilju, a na pitanje da li je spreman da treći put zaroni u bračne vode, šaljivo je odgovorio:

- Ljubav imam oko sebe svaki dan, ja živim u ljubavi prema ljudima oko sebe, prema deci... Naravno, stalno živim u ljubavi prema ženama, nikada mi te ljubavi ne nedostaje. Ali ne planiram treći brak. Ne bi bilo fer prema onima koji nisu nikad bili u braku. Neka se oni oprobaju malo, neka vide kako je to. Probao sam dva puta, video sam da mi to ide jedno vreme, pa mi onda ne ide. Nikad ne reci nikad, ali sada o tome, iskreno, ne razmišljam.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ja

13.03.2021 15:48

Tako je Žiks ..moja puna podrska svim tvojim stavovima