Nakon glasina o razvodu Burak Ozdživit i njegova supruga ponovo su iznenadili javnost!

Autor:

24.09.2020 19:10

Foto:

Foto:



Nagađanja i spekulacije o poznatom turskom paru nikako da prestanu.

U poslednje vreme sve su glasnije spekulacije o kraju jednog od najpoznatijih turskih parova, 34-godišnje Fahrije Evdžen i godinu dana starijeg Buraka Ozdživita. Naime pre nekoliko dana turski mediji izveštavali su o žustroj svađi pomenutog para za vreme odmora u vili u Bodrumu, situaciju su morali da smiruju i susedi. Osim toga, nagađalo se i kako bi par do kraja godine mogao da potpiše papire za razvod braka.

Burak Ozdživit objavio prvu fotku naslednika: Ovo je moj sin (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Apr 26, 2020 at 6:30am PDT

Kako su nedavno otkrili izvori bliski supružnicima, u njihovom braku već duže vreme 'ne cvetaju ruže'. Fahrije je nedavno preminuo otac nakon višegodišnje borbe s karcinomom želuca, a ona je zbog toga pala u veoma tešku depresiju i nikako nije uspela da se izbori sa tugom.

Zbog toga je teret brige oko njihovog jednogodišnjeg sina Karana gotovo u potpunosti pao na Buraka. On je pokušavao da je uveri da poseti psihijatra, s obzirom na to da je već duže vreme poput biljke, te ne želi ni sa kim da razgovara.

I kada su se obožavaoci već pomirili s činjenicom da se najpopularnijem turskom paru bliži kraj, supružnici su iznenadili sve zajedničkim pojavljivanjem u javnosti. Naime, Fahrija i Burak viđeni su na terasi jednog restorana. Opušteno su uživali u ručku i razgovarali te nije izgledalo kao da su u lošim odnosima. brojni obožavaoci zato su se ponadali kako je par svoje probleme konačno uspeo da reši.

Oženio se Bali-beg! Bajkovito venčanje Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Dec 29, 2019 at 12:48am PST

Inače, Fahrija i Burak osvojili su domaću publiku u turskim sapunicama koje su poslednjih godina veoma popularne među domaćim gledaocima, a zanimljivo je kako su se tokom jednog zajedničkog snimanja i zaljubili. Par je ljubav krunisao brakom 2017. godine u Istanbulu nakon četiri godine veze, a prošle godine na svet je stigao i njihov sinčić Karan.

Ponosni tata: Bali Beg dobio sina!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Dec 3, 2019 at 1:19am PST