Nela Mihailović uživa sa njim u ljubavi već više od dve decenije - nije uvek bilo lepo i lako

Autor:

02.02.2021 11:00

Foto:

Foto:



Ona je glumica koja pripada generaciji, za koju mnogi kažu da je najbolja generacija Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. Nela Mihailović za skoro tri decenije koliko se nalazi na daskama koje život znače ima ozbiljan opus uloga kojima retko ko može da se pohvali.

Osim poslovnih uspeha kojima se može pohvaliti, ono na šta je najponosnija su sigurno porodica – suprug i dve kćerke.

Kada je pre 24 godine jednog petka 13. upoznala Vladimira Petričevića, afirmisanog muzičara nije ni slutila da je baš on taj – za ceo život. Nakon godinu dana su se i venčali na najbaksuzniji dan – u petak, 13. juna.

Nela Mihailović i Vladimir Petričević, foto: Jelena Jovanov

Da je za njih 13. najradosniji datum u mesecu, govori i to da im se starija ćerka Maša rodila baš na taj dan 2005. godine. U braku su dobili još jednu ćerku Petru.

Retki su oni koji znaju da je Nelina zaova ujedno i njena koleginica, Suzana Petričević koja za snaju uvek ima samo lepe reči:

- I da mi Nela nije snaja, radila bih sa njom. Fenomenalna je i privatno i profesionalno, i kao snaja i kao koleginica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Suzana Petricevic (@suzanapetricevic)


Tokom svih ovih godina često su se susretali sa izazovima, ali su ih uprkos težini problema prebrodili jer je ipak ljubav ono što ih veže za ceo život. Poznati kompozitor je pre nekoliko godina izjavio:

-Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo.

Pročitaj i: Tihomir Stanić na ovaj dan prevazišao problem koji ga je godinama mučio

Nela Mihailović, foto: K1

A na to se nadovezala i njegova supruga i rekla da svako ko kaže da nije imao makar jednu bračnu krizu laže i dodala da su oni imali jednu ozbiljnu krizu ali da je uglavnom ona ta koja je po prirodi tolerantnija i samim tim popustljivija pa se na kraju zajedno nasmeju glupostima zbog kojih su ušli u raspravu.