Nela Mihailović bi za nju sve uradila - kuma joj je poznata glumica, a evo šta kaže o njihovom odnosu!

Autor:

14.02.2021 14:00

Foto:

Foto:

Iza njih je mnoštvo uloga, ali ono što ih sve veže jeste neraskidivo prijateljstvo koje su gradili tokom studentskih dana u ratnom periodu devedesetih. Iz tih prijateljstava rodila su se i kumstva, tako malo ko zna da su naše poznate glumice ujedno i najbolje prijateljice i kume



Za klasu Fakulteta dramskih umetnosti koja je upisana 1990. godine gotovo svi kažu da je najbolja u istoriji fakulteta. Vojin Ćetković, Nebojša Glogovac, Sergej Trifunović, Boris Pingović, Nela Mihailović, Nataša Ninković su samo neka od imena ove slavne generacije glumaca koja već skoro tri decenije igra na daskama koje život znače.

Iza njih je mnoštvo uloga, ali ono što ih sve veže jeste neraskidivo prijateljstvo koje su gradili tokom studentskih dana u ratnom periodu devedesetih. Iz tih prijateljstava rodila su se i kumstva, tako malo ko zna da su naše poznate glumice ujedno i najbolje prijateljice i kume.
Za njih dve su od prvog dana studiranja svi mislili da su sestre, s obzirom na to da su imale iste boje kose, frizure i zanosne osmehe. Nataša Ninković i Nela Mihailović su se prepoznale tokom prvih dana poznanstva i do dan danas su ostale najbolje prijateljice i kume.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic)


Mihailovićeva se, u uključenju za ,,Prvu" gde je gostovala njena kuma, prisetila kako je to izgledalo tokom studentskih dana:

,,1990. godine u junu smo upisale akademiju, i u oktobru kada smo pošle na studije bile smo fizički identične, crnke sa kratkim frizurama.Profesora su zapitkivali zašto je primio dve identične devojke,a on im je odgovarao da smo mi totalno različitih glumačkih senzibiliteta što se posle i ispostavilo kao tačno. Mi smo se najsigurnije osećali na fakultetu, to je bilo vreme nemaštine, praznih rafova, od 3. godine studija smo živele zajedno i sećam se da smo obožavale da pijemo nes, a kako ničega nije bilo, kupovale smo mleko u prahu, toga nikad nije manjkalo."

Tokom svih ovih godina, u njihovom odnosu bilo je i mnogo lepih i onih manje lepih, teških trenutaka, a kako su uvek tu jedna za drugu kao podrška i oslonac, njihovo prijateljstvo je samo postajalo sve jače.

Pročitajte i: Nela Mihailović uživa u ljubavi sa njim već više od dve decenije - nije uvek bilo lepo i lako 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic)


,,Nale, Naci, Naki to su tri njena nadimka, odnosno ja joj tako tepam, to je najjače prijateljstvo.Može mnogo njih da mi kažu da nešto ne valja, ja ih saslušam i odgovaram sa ,,videćemo", ali kada mi Nataša to kaže, ja sednem i razmislim.Njena svadba i moja su se desile u 20 dana,  ja sam njoj bila kuma, a ona je krstila moju prvu ćerku. Kad se ona porađala, bila sam sa njenim suprugom u bolnici i čekala da se završi porođaj "

Kako Nela kaže, često ih ljudi mešaju i imaju razne anegdote sa publikom gde ih ne prepoznaju već jednoj hvale drugu i obrnuto. Tokom studiranja i cimerskog života volele su da igraju jamb i čitaju knjige koje su stalno razmenjivale. Vatreno krštenje na daskama koje život znače su takođe zajedno prošle.

Pročitajte i: Nataša Ninković: Dve godine sam se kod psihologa pripremala za to!

,,Nas dve smo i na scenu stale zajedno prvi put, igrale smo sestre u Ukroćenoj goropadi a scene smo vežbale u našem iznajmljenom stanu."

Gloria.rs

Autor