Nela i Vladimir

Na petak 13. su se upoznali, ali i venčali : Suprug Nele Mihailović ne viđa se često u javnosti, ovo je Vladimir

Autor:

10.02.2023 19:55

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Suprug Nele Mihailović veoma retko se može videti u javnosti, pa malo ko zna da njihova priča traje još od petka 13. 1996. godineGlumicu Nelu Mihailović u prisustvu supruga retko viđamo. Iako su u braku 25 godina, kompozitor Vladimir Petričević i Nela svoju intimu godinama čuvaju od radoznalih pogleda. Glumica i njen suprug ponosni su roditelje dve prelepe devojčice, Marte i Petre, sa kojima uživaju u privatnosti, koju retko koja deca, poznatih roditelja imaju.

Pročitajte O ovome nismo znali ništa - Do sada neviđene fotografije Nele Mihailović i Sergeja Trufunovića

ATA Images

 

Njihova ljubavna priča počela je sasvim slučajno, jednog petka trinaestog, venčanje se takođe odigralo na petak trinaesti, a trinaesti je i datum rođenja njihove starije ćerke. I dok je dan koji ceo svet smatra "baksuznim" njima bio najsrećniji, suprug Nele Mihailović istakao je svojevremeno da njihova ljubavna priča nije imala baš "jednostavan" razvojni put.

- Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo - rekao je svojevremeno Vladimir.

Pročitajte Nela Mihailović pokazala ćerke, lepe kao anđeli (foto)

Jelena Jovanov/Gloria

 

Suprug Nele Mihailović i glumica prošli su i kroz bračnu krizu, koju je Nela opisala kao stanje koje se većini bračnih drugova dogodi, kada su godinama u braku.

- Imali smo ozbiljnu krizu, svako ko kaže da nije imao krize u braku laže. To spada u domen privatnosti, pa ne volim da pričam o tome - istakla je Nela Mihailović za "Gloriju" pre par godina, pa dodala:

- Ja sam po prirodi tolerantnija, pa samim tim i popustljivija. To su najčešće gluposti neke oko kojih se posvađamo.

Pročitajte Nela Mihailović i Vladimir Petričević - Naših prvih 25 godina braka

Jovanka Bojković

 

Ipak, ljubav je pobedila i danas, oni važe za jedan od najskladnijih parova, a dvadeset godina ljubavi, Vladimir je opisao ovako:

- Puno svega – ljubavi, veselja, tuge, bola, lepih zajedničkih trenutaka, posla, uspešnih, ali i teških perioda, divnih zajedničkih prijatelja koje smo stekli, neke smo, nažalost, i izgubili. I beskrajno mnogo ljubavi prema našim kćerkama, koju nam one višestruko uzvraćaju.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading