Nela Mihailović

Glumica pokazala ćerke: Lepe kao anđeli

Autor:

03.08.2022 14:30

Foto:

Foto:

Ćerke Nele Mihailović: porodična slika na letovanju



Ćerke Nele Mihailović: na porodičnom odmoru sa osmehom na licu. Danijela Nela Mihailović je poznata srpska televizijska, filmska i pozorišna glumica, koja je rodom iz Valjeva, gde je završila osnovnu i srednju medicinsklu školu, dok je na Fakultetu dramskih umetnosti diplomirala pre 28. godina, na klasi sa brojnim poznatim glumcima koji su joj i tada bili kokege, kao što su: Nataša Ninković, koja joj je danas kuma, a poznaju se još iz studentske klupe, Nebojša Glogovac, Sergej Trifunović, Vojin Četković. Njena prva uloga bila je u Narodnom pozorištu u Šekspirovoj predstavi “Ukroćena goropad”, koja je izvedena više od 100 puta. Igrala je na scenama svih beogradskih pozorišta, a stalni član Narodnog pozorišta postala je 1994. godine

Instagram screenshot @nelamihailovic

 

 

Pročitajte Veliko slavlje u domu slavne glumice

 

Publika je pamti u domaćim televizijskim serijama “Stižu dolari”, “Selo gori, a baba se češlja”, kao i “Nepobedivom srcu”, u kojoj je igrala majku razmažene Slobode Mićalović i ženu uglednog vlasnika i direktora banke, kojeg je tumačio veliki umetnik Predrag Ejdus. Slavna glumica je u skladnom braku sa kompozitorom Vladimirom Petričevićem, sa kojim ima dve ćerke Martu i Petru. Poznata glumica je početkom leta podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram sliku svoje mlađe naslednice Petre, koja je početkom leta upisala srednju školu.

Porodica Mihailović leto provodi odmarajući se daleko od gradske gužve i vreve, pa je tako glumica nedavno bila u Trebinju, proslavljajući jubilarni 50. rođebnadan svoje drugarice, kume i koleginice Nataše Ninković, uživajući u toplim letnjim noćima i danima kraj bazena, nakon čega je porodično otišla na odmor na Crnogorsko primorje, obilazeći stari grad Kotor, a tom prilikom je podelila fotografije porodičnog portreta u razmaku od sedam godina, na kojima su Marta i Petra bile male devojčice, koje su danas izrasle u prave lepotice.

Instagram screenshot @nelamihailovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading