Nela Mihailović otkriva: Živele smo zajedno, dok se nismo udale!

Autor:

12.12.2020 12:50

Foto:

Foto:Poznata glumica Nela Mihailović podelila je danas sa gledaocima K1 televizije da još od mladosti igra mnogo starije žene te da je već sa 33 godine dobila ulogu majke dvadesetogodišnjaka.

- Šminkom i frizurom su me činili starijom, a sve je počelo ulogom u seriji „Stižu dolari“. Tada sam imala samo 33 godine, a igrala sam majku dvoje dece od 19 i 20 godina. I valjda me od tada niko više nije percipirao kao mladu nego su mi stalno davali uloge majki. I sve su to bile neke fine i dobre žene. Srećom, nedavno se i to promenilo pa su dali i ulogu zle majke i crnogorske tetke i presrećna sam zbog toga. Uživam u takvim ulogama – kazala je Nela u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

Njena najbolja drugarica je glumica Nataša Ninković, njena koleginica sa klase, pa se Nela osvrnula i na njeno nedavno gostovanje u ovoj emisiji kada je Nataša otkrila da se Dragan Bjelogrlić hvali time što ju je ulogom u „Senkama“ vratio u kategoriju riba.

- Znam za to, a moram vam reći da je i mene počeo da zeza. Stalno me je „čikao“ na snimanju serije „Hadžijino zvono“, u kojoj mi glumi supruga, da mora da mi osmisli neku žestoku scenu – rekla je Nela s osmehom.

Pročitajte i Nela Mihailović: Život je velika umetnost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nase_poznate_licnosti

Na pitanje Boška i Aleksandre da li joj i danas govore da ona i Nataša veoma liče, kaže:

- Da, često nam to kažu, ali ja pre mislim da pripadamo istom tipu žena, tamnim sa punim ustima. Malo ko zna da smo nas dve upisale Akademiju sa „muškim“ frizurama, i tada su našeg profesora Vladu Jevtovića pitali zašto je odabrao dve iste glumice, ali on im je rekao da smo nas dve potpuno različitog senzibiliteta. I bio je u pravu – ispričala je. – Inače, nas dve smo od treće godine studija živele zajedno, sve dok se nismo udale. A udale smo se iste godine, jer ko će tražiti novog cimera – našalila se Mihailovićeva.

Gledaocima je otkrila i anegdotu u vezi sa pokojnim Markom Nikolićem s kojim je odigrala prvu ulogu na pozorišnoj sceni.

- Tada mi je glumio oca, a 20 godina kasnije igrao je mog emotivnog partnera. Svi su me pitali otkud to, a ja sam govorila: Izgleda ja starim, a Marko je sve mlađi – kazala je Nela.