Kejt Midlton preplašena! Princ Vilijam rešio da uradi ovo!

Autor:

06.02.2021 18:30

Foto:

Foto:



Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton godinama uživaju u skladnom braku i ljubavi. Iako se o njima neprestano piše i nagađa šta je istina šta ne od priča koje kruže, najnovija vest koja stiže iz Bakingemske palate je neke nasmejala, neke zabrinula a neke zbunila.

Naime, iako godinama važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, budući britanski kralj je rešio da promeni na sebi ono što mu oduzima samopouzdanje.

Vilijam i Hari, foto: Toby Melville - WPA Pool/Getty Images via Guliver

Vojvoda od Kembridža nije uspeo da pobegne od genetike, pa je rano izgubio kosu — već u kasnim dvadesetim godinama, a ljudi oko njega često zbijaju šale na taj račun. Tako je dobro poznato da je njegov brat princ Hari jednom prilikom izjavio da se Kejt Midlton u cvetu mladosti udala za ćelavog muškarca, a iako su Vilijamu ovakve šale smešne, on se oseća nesigurno. Zbog toga je rešio se podvrgne transplantaciji kose, tvrde britanski mediji.

On je uzbuđen što će konačno rešiti ovaj problem, koji je dugo pokušavao da sakrije, ali je shvatio da je to nemoguće pa se ošišao kratko i svetu pokazao kako zaista izgleda. Trenutno je u procesu pronalaženja najboljeg i najlakšeg metoda presađivanja kose, obzirom da postoji nekoliko načina.

Pročitajte i Velika tuga u kraljevskoj porodici, princ Vilijam i Kejt Midlton neutešni: Mnogo će nam nedostajati!

Vilijam i Kejt, foto: Christopher Furlong/Getty Images via Guliver

Princeza Kejt ovom idejom nije ni malo oduševljena - naprotiv, boji se da će nakon ovog estetskog zahvata biti smešan široj javnosti. Pokušavala je da ga odvrati od te ideje ali kada je uvidela da joj ne polazi za rukom, podržala je supruga jer je shvatila da njemu to sa godinama predstavlja sve veći problem.

Kako se nezvanično navodi, transplatacija je zakazana za maj ove godine.