Velika tuga u kraljevskoj porodici, princ Vilijam i Kejt Midlton neutešni: Mnogo će nam nedostajati!

Porodica princa Vilijama i Kejt Midlton suočena je sa velikim gubitkom, a sa tugom se ne nose baš najbolje!

Naime, kraljevski par je objavio da je njihov pas, Lupo, koji je bio deo njihove porodice prethodnih devet godina uginuo prethodnog vikenda.

Naš pas Lupo, koji je bio srce naše porodice prethodnih devet godina, nažalost je uginuo. Mnogo će nam nedostajati. – Napisano je u zvaničnoj objavi na društvenim mrežama, uz fotografiju njihovog ljubimca.


Lupo je u kraljevsku porodicu ušao 2012. godine, samo godinu dana pre nego što se rodio njihov sin princ Džordž. Britanski mediji kasnije su izveštavali i da je ovaj koker španijel bio uz Kejt i Vilijama i u njihovim najtežim momentima, te im je pomogao da uspešno preguraju sve probleme i poteškoće.

Pročitajte i: Vojvotkinja u bikiniju! Retko viđene fotografije Kejt i Vilijama s plaže (foto) 

Lupo je takođe bio veoma zastupljen i na fotografijama, što dovoljno govori o tome koliko je bio važan i cenjen deo porodice. A iako će mnogi pomisliti da je reč samo o životinji, te da je preterano govoriti o njima kao članovima porodice. Oni koji su bili u prilici da osete ljubav koju vam ljubimac pruža složiće se sa nama da to zaista jeste punopravni član porodice, te da je njivog gubitak izuzetno bolan i tragičan.

Autor: Gloria.rs
Foto: Christopher Furlong/ Getty Images Entertainment via Guliver
Podelite sa prijateljima:
Tagovi