Princ Hari i Megan Markl nastavili da uništavaju odnose s porodicom!

Autor:

12.08.2020 12:47

Foto:

Foto:



Poznato je da se mladi bračni par distancirao od ostatka kraljevske porodice, oni su se preselili na drugi kontinent i izabrali da žive drugačijim životom, ipak ovog puta otišli su korak dalje, kada su odbili kraljičin zahtev, što je samo dovelo do kulminacije loših odnosa u porodici!

Naime kraljica Elizabeta u poslednje vreme posvetila se planiranju i organizaciji porodičnog odmora. Poslednji kontakt mladog bračnog para sa kraljicom bio je vezan za porodično okupljanje u Engleskoj, nakon čega bi svi zajedno otputovali u Škotsku, što su oni bez razmisljanja odbili, navodi Gossip Cop.

Tim gestom ne samo da su uvredili kraljicu već su i 'dokrajčili' svaki iole dobar odnos koji su imali sa porodicom. iako se početkom leta govorilo da će mladi par ipak doći u Britaniju, oni su doneli drugačiju odluku, odbivši da prisustvuju porodičnom druženju, a kao glavni razlog naveli su pandemiju i strah od potencijalne zaraze.

Ono što dodatno pogoršava situaciju jeste kršenje tradicije koja nalaže da se na svakom kraljevskom putovanju pojave svi članovi kraljevske porodice što ovog puta neće biti slučaj.

Poznato je da se Megan Markl ne oseća dobrodošlom u porodicu kao i to da ima punu podršku svog muža princa Harija.

Hari i Megan osim što ni na koji način ne nastoje da poprave odnose u porodici, vešto izbegavajući svaki kontakt i druženje, što im je zamerio čak i Harijev brat princ Viliam, digli su veliku prašinu njihovom novom knjigom 'Pronalazak slobode' kojom bi mogli da otkriju 'tamnu stranu' kraljevske porodice, što bi verovatno dovelo do potpunog prekida komunikacije i svaki pokušaj daljeg normalizovanja odnose bio bi uzaludan.