Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavili 9. godišnjicu braka, ali na način koji će vas oduševiti!

Autor: M G

30.08.2020 13:30

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA ImagesJelena Tomašević i Ivan Bosiljčić venčali su se 29. avgusta 2011. godine u tajnosti. Poznati par izgovorio je tog dana sudbonosno da na ceremoniji crkvenog venčanja održanoj u Gornjem Milanovcu.

Jelena i Ivan su se odlučili da baš u Milanovcu stanu pred oltar jer je Bosiljčić iz Užica, a Jelena iz Kragujevca, te su smislili divan način da svatove iz obe porodice okupe na pola puta. Inače njih dvoje su se verili 21. juna u Londonu, a za mnoge njihove prijatelje veridba tog leta je bila pravo iznenađenje, jer nisu ni znali da se njih dvoje ponovo viđaju.  Građansko venčanje i svadbu su nakon crkvenog obavili 6. septembra.

Pročitajte: Jelena Tomašević je ovu tajnu krila godinama! (video)

U tom periodu su potvrsili da je njihova ljubav dobila novu dimenziju i otkrili da je Jelena trudna.

- U velikoj smo radosti, baš kao i naši najbliži rođaci i prijatelji. Neizmerno smo srećni što ćemo se ostvariti u ulozi roditelja - izjavili su tada dok su očekivali da na svet stigne njihova princeza Nina.

Pročitajte: Spremni za novo poglavlje: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić pred još jednim životnim izazovom

https://www.instagram.com/p/CCJQ3epJ7E5/

A ove godine, nakon devet godina braka, proslava godišnjice je bila potpuno drugačija od onoga što bi mnogi očekivali. Naime, Ivan i Jelena su sa ćerkom na odmoru, uživaju u moru i kupanju... A ovog 29. avgusta su napravili i jedan fenomenalan selfi - godišnjica u "blatu i pesku"!

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Naša ruska bajka

https://www.instagram.com/p/CEbnrhsJSlG/

Ipak, bez obzira na "neobičnost", njihova poruka je jasna - devet godina sreće, radosti i ljubavi u porodici koja je za njih na prvom mestu!

Čestitamo im na istrajnosti, ljubavi i želimo im još mnogo ovakvih godišnjica s osmehom i neizmernom srećom!

https://www.instagram.com/p/B7RZojHJ9I0/

M G

Autor