Skandalozno - princ Čarls se u pabu udvarao 27-godišnjoj devojci?

Autor:

24.09.2020 17:46

Foto:

Foto:Prema rečima pomenute devojke princ je bio jeziv i neukusan.

- On voli žene i one vole njega. - Rekao je jednom prilikom bivši pomoćni kuvar kraljevske porodice pritom aludirajući na 71-godišnjeg princa Čarlsa. Iako je već dobro poznato da mu je sadašnja supruga Kamila najveća ljubav, princ je tokom života bio sklon preljubama, a isti kuvar ističe kako Čarls može da bude srećan što javnost nije upoznata s brojem žena sa kojima je spavao.

Prema informacijama britanskog 'Expressa' princ je tokom svog života važio za velikog zavodnika, a navodno ni danas ne može da odoli mladim damama koje često pokušava da osvoji svojim šarmom.

Princ Čarls i vojvotkinja Kamila: Uživanje na plažama Barbadosa (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Prince of Wales (Fanpage) (@charlesprinceofwales) on Aug 5, 2020 at 2:39am PDT

Međutim kada je princ pokušao da šarmira 27-godišnju Britanku koju je pre pandemije korona virusa upoznao u jednom pabu u Londonu desila se njemu neočekivana situacija. Ona je sve detalje tog susreta detaljno ispričala britanskim tabloidima koji su jedva dočekali sočne informacije o budućem prestolonasledniku.

- Prišao mi je i pitao me kako se zovem. Prvo sam bila iznenađena jer nisam znala da li je to zaista princ Čarls ili neki starac koji liči na njega. Kada sam rekla kako se zovem, pitao me je šta pijem i da li može da me počasti pićem. Bila sam toliko zbunjena da nisam shvatila šta se događa, a onda mi je nekoliko puta rukom prešao preko ramena i kolena. Pitao me je da li bih volela da vidim kraljevsku palatu. Kada sam videla da je cela situacija otišla predaleko, izvinila sam se i rekla da moram da krenem kući. - Rekla je devojka te nastavila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Prince of Wales (Fanpage) (@charlesprinceofwales) on Jul 21, 2020 at 10:51am PDT

- Potom mi je ponudio prevoz kući. Rekao mi je 'Moj vozač može da te odvede de god poželiš, a mogu i ja da krenem s vama ako se slažeš.' U tom trenutku, postala sam bezobrazna te sam ga povišenim tonom zamolila da se pomeri. Sve to bilo je jako jezivo. Ne mogu da verujem da čovek koji ima toliko godina još uvek ima volju da se udvara mladim devojkama. Očito mu to ponekad i prolazi kada tako hrabro nastupa, ali meni zaista nije jasno koja devojka pristaje da ode s njim. - Rekla je šokirana mlada dama koja je insistirala da ostane anonimna zbog straha da bi Čarls mogao da je pronađe.

Princ Čarls i vojvotkinja Kamila: Naša afrička avantura

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Prince of Wales (Fanpage) (@charlesprinceofwales) on Jun 11, 2020 at 7:56am PDT