Zlostavljana i zapostavljena - Unuka Alda Gučija otkrila je mračne tajne slavne porodice? (video)

Autor: Vanja Vladičić

28.09.2020 15:50

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:youtube/prntscr, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:youtube/prntscr, instagramDa li je zaista prestižna porodica Guči ovu mračnu tajnu godinama vešto skrivala?

Ime Guči, iza kog stoji ova prestižna porodica, s godinama je postalo sinonim za stil i luksuz. Međutim iza glamura i slave, ova porodica čini se skriva 'mračne' tajne. Naime, Aleksandra Carini, 35-godišnja unuka Alda Gučija šokirala je svet mode kada je podigla tužbu protiv majke, bake i očuha, piše New York Times.

Sestra Maraje Keri tuži njihovu majku: Zlostavljanje je ukljičivalo i satanističke rituale!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revista VIP (@revistavipportugal) on Sep 11, 2020 at 4:39am PDT

Naime kako se navodi u tužbi, njena majka Patricija Guči i baka Bruna Palombo godinama su zataškavale sve što se događalo u njihovoj porodičnoj kući. Aleksandra je otkrila kako ju je tadašnji očuh, poznati muzičar Džozef Rufalo godinama zlostavljao. Sve je tvrdi, počelo kada joj je bilo tek šest godina, a sve to je trpela do svoje 16. godine.

Ona tvrdi da joj je očuh go dolazio u krevet, dirao je po grudim i intimnim delovima, te se trljao o njeno telo. Da stvari budu još gore, njena majka i baka očuhu su u tome - pomagale. Primera radi, Patricija je suprugu dopuštala da Aleksandru snima nagu u kadi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COSAS Perú (@cosasperu) on Sep 11, 2020 at 8:37am PDT

U tužbi stoji i kako ju je majka tukla, vukla za kosu, davila, a onda bi 'uskočio' Rufalo koji ju je 'tešio', koristeći to kao izgovor za neprimerne dodire, a ona je o svemu morala da ćuti. Osim toga, otac ju je podsticao i na korišćenje opijata. Zbog zlostavljanja kroz koje je prošla, Aleksandra je razvila niz psihičkih poremećaja - opsesivno se tuširala trljajući kožu dok ne napravi rane, čupala je sama sebi kosu, a u periodu adolescencije čak je pokušala sebi da oduzme život. Zbog korišćenja opiajata mama je poslala na odvikavanje, gde joj je postalo jasno da je žrtva zlostavljanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇺​🇵&𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞 (@upsmile_) on Sep 12, 2020 at 12:29am PDT

U ranim dvadesetim odlučila je da mami i babi zapreti da će sve javno otkriti i prijaviti međutim, one joj nisu verovale, a zapretile su joj da će je u tom slučaju izbaciti iz porodice i uništiti. - Ti si se drogirala, niko ti neće verovati. - Poručila joj je majka!