Sestra Maraje Keri tuži njihovu majku: Zlostavljanje je ukljičivalo i satanističke rituale!

Autor:

07.08.2020 17:43

Foto:

Foto:



Sestra Maraje Keri je zapanjila svetsku javnost najnovijim tvrdnjama koje je iznela, optužujući njihovu majku zbog strašnih stvari koje joj je navodno radila u detinjstvu.

Problematična sestra Maraje Keri tuži njihovu majku zbog seksualnog zlostavljanja. Alison tvrdi da ju je majka Particija prisiljavala na seksualne radnje sa nepoznatim muškarcima sa nepunih deset godina!

Kako se navodi u jednoj od njenih izjava, sve što joj se kasnije u životu dešavalo je upravo direktna posledica tih strašnih događaja iz detinjstva. Alison koja danas ima 57 godina, pati od post traumatičnog poremećaja i depresije. Sve ovo je navedeno u sudskim dokumentima dostavljenim sudu u Njujorku.

Naime u optužnici se navodi:

Optužena koja je ujedno i majka oštećene tereti se za ohrabrivanje muških osoba, čiji indetitet je nepoznat, na seksualni čin sa oštećenom, koja je u datom trenutku stara deset godina. Ona je takođe bila prisiljena da prisustvuje seksualnim odnosima između odraslih a neretko i dece u toku satanističkih rituala, koji su uključivali i žrtvovanje. Kao rezultat toga oštećenoj je dijagnostikovan posttraumatski poremećaj, anoreksija i depresija. U pokušaju da potisne sećanja na nemile događaje, oštećena je koristila dozvoljene i nedozvoljene supstance, uz stručnu pomoć. Oštećena zahteva novčanu naknadu za neopisiv psihološki i psihički bol, kao i namerno nanošenje ozbiljnog emotivnog stresa.

Alison koja već duže nema kontakt sa sestrom, nekad je radila i kao prostitutka, samo da bi došla do novca za drogu. Ali, njeni prijatelji tvrde da ona ne želi Marajino bogatstvo, već samo želi da popravi zube, koje je izgubila. Za to joj ipak treba finansijska pomoć, ali Maraja i dalje ne želi da joj da novac, jer smatra da će ga koristiti da bi se ponovo drogirala.

Maraja Keri je više puta izjavljivala da je spremna da pomogne sestri u lečenju, ali Alison je tu vrstu pomoći odbila.

goran.anicic

Autor