Savršeno nesavršena - Hejli Biber se ugojila, ali njenom suprugu to uopšte ne smeta!

Autor:

20.10.2020 20:30

Foto:

Foto:Hejli Biber sa svojim suprugom provela je nekoliko dana u Njujorku. Pored gostovanja, koja su imali, neko vreme iskoristili su za uživanje, pa su fotografisani dok su išli na romantičnu večeru.

Hejli Biber tom prilikom odlučila se za hit jesenji komad, crnu kožnu haljinu. Kroj haljine ipak je bio letnji, na tanke bratele, sa zanimljivim petljama na golim leđima i provokativnim šlicom. U atraktivnoj haljini Hejli je objavila i fotografiju na svom "Instagramu", a za besprekoran izgled dobila je brojne komplimente. Ceo "look" upotpunila je crnim sandalama na pertlanje.

Divlja priroda, ranč u Montani i mirisi prošlosti: Hejli Biber u jesenjoj kampanji brenda Miu Miu (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on Oct 19, 2020 at 4:58pm PDT

Ipak, kako je slavni par konstantno na meti radoznalih paparaca, fotografije sa romantične večere nisu izostale, a onda je usledio pravi šok. Atraktivna manekenka u crnoj haljini izgledala je kao da ima nekoliko kilograma viška. Crna kožna haljina jedva je zadržala bujne obline, a maneknka nije izgledala ni blizu savršeno kao na svom "Instagramu".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber [Fan page] (@jaybismine_) on Oct 19, 2020 at 5:46pm PDT

Čini se da se tokom karantina Hejli, koja za svog supruga neretko sprema brojne specijalitete, malo popravila. Ipak, to ne umanjuje činjenicu da je prelepa, zgodna i izuzetno stilizovana. A sudeći po zaljubljenom pogledu njenog muža, to što se malo ugojila samo ju je učinilo privlačnijom i seksepilnijom.

Hejli Biber: Kako putovati sa stilom? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailey Rhode (@haileyrdarling) on Oct 19, 2020 at 6:39pm PDT