Kako vaspitati decu ukoliko ste zvezda: Metju Mekonahi ima proveren recept!

Autor:

06.11.2020 17:20

Foto:

Foto:Glumac Metju Mekonahi pronašao je idelean recept kojih se ukućani moraju pridržavati te zbog toga kod njih vlada prava porodična idila...

38-godišnja manekenka Kamila Alves i holivudski glumac Metju Mekonahi u braku su već osam godina te imaju troje predivne dece - sinove Levija i Livngstona i ćerku Vidu. Slavni glumac nedavno je govorio o vaspitnim merama koje primenjuje u svojoj kući.

- U našoj kući nije dozvoljeno laganje. Nije dopušteno izgovaranje reči 'Ne mogu' i potpuno je zabranjeno reći 'mržnja'. Zbog te tri reči možete biti u velikoj nevolji u našoj kući. - Zaključio je Metju.

Pročitajte i: Metju Mekonahi u rodnom Teksasu: Porodica na okupu (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cinemations on Nov 5, 2020 at 12:47am PST

Najvažnije im je da im deca budu skromna i ne žele da se osećaju loše zbog 'porodične slave'.

- Stalno im nagalšavamo da ako im deca u školi kažu: 'Kladim se da živite u velikoj kući jer je tvoj otac slavan' da zbog toga ne pognu glavu. Savetujem im da ih radije pogledaju u oči i kažu: 'Da, živimo u lepoj kući. Moj otac stvarno puno radi kako bi bio uspešan.' 

Mekonahi želi da njegova deca budu brižni i sposobni mladi ljudi, ali prvenstveno im želi da imaju privatnost i uživaju u životu. Sve ono što on dobar deo svog života nije imao.

Naime, nedavno je otkrio koliko je turbulentan bio njegov odnos s majkom Kej s kojom nije razgovarao neverovatnih deset godina.

- Sećam se kada sam jednom prilikom pozvao mamu, kada sam već bio slavan, no ona nije bila jedina na liniji. Žena koja je držala slušalicu bila je moja obožavateljka. Sve ono o čemu smo razgovarali završilo je u novinama tri dana kasnije. 'Mama to je bilo samo između nas.' - Ispričao je glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Hot Corn Italia (@thehotcorn_italia) on Oct 28, 2020 at 9:41am PDT

Dodao je kako joj je nekoliko puta rekao da ne odaje nikakve informacije medijima, što je kao majka trebala da zna i da poštuje. Kap koja je prelila čašu bio je intervju koji je dala iz njihove porodične kuće, pokazavši krevet na kom je Mekonahi izgubio nevinost otkrivši još sočnih detalja.

Mnoge poznate zvezde preživljavale su slične situacije, ipak Mekonahi kaže da je praštati ključna stvar za zdrav život.

- Jednostavno je postala druga osoba kojoj nisam mogao da verujem. Bio je to naporan odnos tokom osam godina, ali sad smo ponovo bliski. - Istakao je on, te nastavio: Bilo je zaista tužno, mamu bih nazavao nedeljom na pet minuta i samo bih je slušao. Nisam želeo da izgovorim ni reč. - Prisetio se Mekonahi, te zaključio da je izuzetno srećan što je taj period iza njega.