Dženan Lončarević surovo iskren: Beovizija nije posvećena slanju najbolje pesme na Evroviziju!

Autor:

12.11.2020 10:41

Foto:

Foto:Dženan Lončarević otvoreno je govorio o novitetima, platformama za slušanje muzike ali Beoviziji kao takmičenju bez poente.

Popularni pevač Dženan Lončarević komentarisao je novu pesmu Dina Merlina i istakao da mu se veoma dopala.

- Presrećan sam što ima novu pesmu i što je odmah uspela da bude jedna od najslušajnijih. Ja ne volim te termine, ali odmah je bila u trendingu. Drago mi je da je jedna pesma uspela da pobedi, da se izdvoji. Inače, mene izluđuje to merenje i brojanje, mislim da danas ne možeš da  na ulicu i da se nekome obratiš ako ne kažeš – „Imam 17 miliona“... Baš to ne volim. „Jutjub“ ne može biti merilo kvaliteta i uspeha neke pesme, jer može da klikne i onaj koga to ne zanima. Pa onda imamo to bustovanje, plaćanje... Mizika treba da se sluša, a ne da se gleda – naglasio je pevač. – Publika mora da oseti ono što ja osećam dok pevam. Ne mogu da otpevam ništa što ne razumem i ne osećam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dženan Lončarević (@dzenan) on Sep 23, 2020 at 1:56am PDT

Kada je o njegovoj dugoj i uspešnoj karijeri reč, naglašava da ima još nekoliko želja.

- Želja mi je da mi Džiboni napiše pesmu, i da je napišem nešto za Dina Merlina. Ako se to dogodi – ja sam sve uspeo, i srećan sam čovek. Večiti sam optimista, i u ovoj situaciji sa virusom, trudim se da cela situacija na mene ne utiče, da ne posustanem. Svirao sam sve vreme, na „Instagramu“ i na „Fejsbuku“ sam sigurno deset do 15 nedelja svakog dana imao koncerte uživo, želeo sam da se družim sa ljudima i da sa njima tako budem u kontaktu – rekao je Dženan.

Pročitajte i: Nevena Božović, Dženan Lončarević, Lana i Aldo: Šta nas očekuje u drugoj polufinalnoj večeri Beovizije (video) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dženan Lončarević (@dzenan) on Oct 28, 2020 at 1:20pm PDT

Na pitanje Boška i Aleksandre da li mu je Evrovozija nedosanjan san, Dženan Lončarević je rekao:

- Bila mi je san, da, ali mislim da je trebalo da poslušam savet jednog prijatelja i da se ne pojavim na Beoviziji. Mislim da nisu razumeli moju pesmu. Mislim i da Beovizija nije posvećena slanju najbolje pesme na Evroviziju. Koncept tog takmičenja mi se ne dopada. Ne kažem da nema dobrih pesama, ali smatram da je trebalo da bude više kvalitetnijih numera.