Brak Hejli i Džastina Bibera prolazi kroz prvu ozbiljnu krizu: Sve zbog ovog muškarca!

Autor:

24.11.2020 17:45

Foto:

Foto:Ovo apsolutno niko nije očekivao!

O nesuglasicama u braku mladog para 24-godišnjeg Hejli Biber i 26-godišnjeg Džustin Bibera, 'šuška' se već neko vreme, međutim, ako je suditi prema poslednjim pisanjima australijskog portala 'Who', par se trenutno susreće s najvećom krizom u poslednje dve godine, koliko su u braku.

Naime, ako je verovati spomenutom portalu, sveštenik koji ih je venčao u septembru prošle godine, godinu dana nakon ceremonije našao se u centru skandala. Nestašni sveštenik, kako ga nazivaju strani mediji, Karl Lenc prevario je suprugu Lauru s kojom je u braku bio 17 godina, a iako dvojac navodno želi i dalje ostati u istom poslu, te raditi na poboljšanju odnosa sa suprugom. Kompletan skandal ostavio je traga i na brak manekenke i pevača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

S obzirom na to da je poznato koliko je važna uloga sveštenika u njihovim životima ovaj skandal veoma je uticao na njihov odnos. Mladi par ugledao se na brak pomenutog sveštenika, te su celokupnu vezu i odnos gradili prema sveštenikovom braku, koji je svoju suprugu nakon skoro dve decenije izneverio, što je u potpunosti dotuklo Džastina i Hejli, objašnjava navedeni portal.

Da li će situacija s Karlom Lencom uticati na dalji tok braka mladog holivudskog para, tek će se saznati, ali da ih je celokupna situacija veoma pogodila te zatekla nespremne je sasvim sigurno, izveštava pomenuti portal.

Ipak, ako je suditi prema čestitki kojom je Džastina čestitao rođendan svojoj supruzi, čini se da je njihov odnos ipak normalizovan, te da će dalje nastaviti bez velikih posledica.

Pročitajte i: Džastin Biber: Krivo mi je što sam imao odnose pre braka sa Hejli 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

- Moje oči su za tebe. Moje srce je tvoje. Moja duša je tvoja. Moja kuća je gde god si ti. Ti si moje sigurno mesto. Ja sam potpuno opsednut s tobom. Moj najveći san je da ostarim sa tobom. Ne mogu da verujem da si zapravo moja zauvek. Srećan rođendan dušo. - Poručio je pevač, uz fotografiju svoje prelepe izabranice.