Nova prinova u porodici Otašević: Momčilo i Jelena spremni su za nove izazove!

Autor:

25.11.2020 12:02

Foto:

Foto:Momčilo Otašević s oduševljenjem primio je vesti o porođaju svoje supruge - Sin je stigao!

Prelepe vesti stižu nam iz doma popularnog glumca Momčila Otaševića, koji je danas po drugi put postao tata! Njegova supruga, takođe glumica, Jelena Perčin na svet je donela zdravog dečaka, saznaje hrvatska 'Gloria'. Iako je termin porođaja bio zakazan u decembru, što je Momčilo potvrdio nedavno za magazin Hello!, dečak je odlučio malo da porani. Jelena je sina rodila u istoj bolnici gde i dvogodišnju ćerkicu Mašu. Kako prenose hrvatski mediji Momčilo je sve vreme bio uz svoju voljenu suprugu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina (@style_by_cattleya)

- Šalim se s drugovima da meni nije trebala korona da bih imao dete. Prvog dana kad sam došao iz samovoljne izolacije, samo što sam ih izljubio, Jelena mi je rekla 'idi kupi test za trudnoću, drugačije osećam mirise.' Test je bio pozitivan. Mislim da je to tada bio jedini pozitivan test kome bi se čovek obradovao. Onda je u maju 'nifty' test pokazao da ćemo dobiti sina. Igrom slučaja to smo saznali baš na 'Dan nezavisnosti Crne Gore'. (smeh) - Iskreno je ispričao glumac na samom početku leta za Hello.

Pročitajte i: Momčilo Otašević o očinstvu: Sada sam poletniji u svemu jer znam ću na kraju dana videti moju Mašu 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Glumici je inače ovo treće dete, jer pored Maše ima i jedanaestogodišnju ćerku Lotu iz prvog braka, a srećna porodica jedva čeka da mama i beba stignu iz porodilišta.

Čestitamo porodici Otašević!