Posle brojnih novinskih napisa Igor za Severinu ima samo jednu poruku!?

Autor:

27.11.2020 10:58

Foto:

Foto:



Iako se u prvi mah činilo da je ljubav Severine i Igora Kojića na rubu propasti jedan postupak mogao bi da promeni sve!

Naime, novi dečko Severine Kojić postao je glavna tema domaćih medija, a uprkos demantu koji je usledio od strane Severininog PR tima, javnost još uvek muči jedno pitanje - da li je Igor prevaren?

Vest da je Severina u tajonoj vezi s Tomislavom Voštanićem, uglednim vinarom napravila je pravu pometnju, a povodom toga prvo se oglasio Severinin tim:

- Hteli bismo da vas informišemo da se radi o osobi iz šireg kruga Severininh prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj, na kom je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa - odgovorio je Severinin PR Davor Grgin magazinu 'Index.hr'

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Ubrzo nakon toga oglasio se i Tomislav Voštanić, kako ga mediji oslovljavaju, novi dečko Severine Kojić.

- Severina i ja smo dobri prijatleji i za nju imam samo reči hvale. Tačno je da je dolazila kod mene u vinariju, ali nije bila sama, bilo je tu još dosta ljudi. Između nas dvoje se ništa nije desilo i meni je sve to što čitam po novinama smešno. Razumem da je njen život interesantan medijima - Istakao je on za 'Informer'.

Domaći mediji sada su preneli i Igorovu stranu priče. Kako mediji prenose, Igor Kojić bio je šokiran kada je pročitao novinske naslove.

- Seve i Igor se nisu videli šest meseci, otkako je ona napustila njegovu porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi i preselila se u Zagreb. Povremeno se čuju ali i dalje niko nije pokrenuo temu razvoda, tako da se Igor nadao da će se sve nesuglasice ispeglati kada se napokon budu videli - Istakao je izvor za 'Inoformer'.

Pročitajte i: “Zdravo i gotovo”: Severina stavila tačku na brak sa Igorom Kojićem? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

- Šokirao se kada je u novinama pročitao da mu je žena neverna i da je još letos sa tim Tomislavom krstarila po Jadranu. Odmah ju je pozvao i zatražio objašnenje, ali je Seve sve vreme tvrdila da joj je Voštanić 'samo dobar prijatelj' - kaže izvor i otkriva da Igor posle svega ima samo jednu želju:

- Rekao joj je: 'Ne zanima me šta je bilo, sve ti opraštam, samo mi se vrati'.  Igora je ovo baš pogodilo, pa je počeo da posećuje manastire u Srbiji i moli se Bogu da ponovo bude sa Severinom.

Ipak, bračni par Kojić još uvek se nije javno oglašavao povodom brojnih glasina o njihovom odnosu, a na društvenoj mreži 'Instagram' još uvek prate jedno drugo, što je mnogima znak da su i dalje u svakodnevnom kontaktu. Sa druge strane Severina još uvek nosi burmu, što znači da njihov brak za nju zvanično još uvek važi i da je Igor još uvek čovek s posebnim mestom u njenom životu.