Đorđe Balađević čudnom porukom zabrinuo obožavaoce!

Autor:

17.12.2020 20:00

Foto:

Foto:



U današnje vreme, kada je strah od korona virusa na domaćoj sceni dostigao vrhunac, Đorđe Balašević čudnom porukom zbunio je svoju porodicu, ali i zabrinuo brojne obožavaoce.  Naime, njegova ćerka Jelena Beba Balašević sa svojim pratiocima podelila je interesantnu prepisku sa svojim ocem čuvenim kantautorom Đorđem Balaševićem, te su mnogi postavili pitanje, da li je i čuveni muzičar zaražen korona virusom?

Ipak, njegova ćerka poručila je da on nije pozitivan na koronu, već na život, te su svi odahnuli.

- Zovem Đoleta da vidim šta radi i počnem razgovor sa 'Kako si'. 'Koronulo prilično'. Da, kraj reči me je opet zasmejao, ali i zabrinuo u isto vreme - napisala je Jelena na svom Instagram profilu, pa nastavila:

Pročitajte i Đorđe Balašević pred koncert U Tuzli: Predugo nisam bio i baš sam se zainatio da idem

Djordje Balašević, foto: Instaprntscr

- Na sreću, nije pozitivan na koronu, samo je pozitivan na život. U ovom suludom vremenu gleda kako da nas nasmeje. Koronuo je, dakle, već od zatvaranja, neizvesnosti, loših vesti svaki dan, brige - dodala je Beba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Balasevic Official (@djordje_balasevic_official)

Poznato je koliko je Đorđe Balašević vezan za svoju ćerku Bebu, a kako je i sam istakao jedan od najtežih perioda u njegovom životu bio je upravo kada je njegova ćerka doživela tešku sabraćajku. Jelena Balašević tada je mesecima bila nepokretna i u zaista kritičnom stanju. Ali je uz podršku porodice, tate Đorđa i majke Olivere, te svog brata Alekse uspešno prebrodila težak period.