Princ Vilijam i Kejt objavili porodičnu fotografiju, a ovaj detalj iznenadio je javnost!

Autor:

18.12.2020 11:47

Foto:

Foto:



Približavaju nam se novogodišnji praznici, a sa njima i one najlepše porodične fotografije koje zrače nesvakidašnjom euforijom. Nova godina mnogima je simbol novog početka, a svaki novi početak valja krenuti na najbolji mogući način, a fotografija srećne i zadovoljne porodice jedan je od najboljih.

Iako mnogi misle da se njihova svakodnevnica znatno razlikuje od one normalnog građanina, princ Vilijam i Kejt Midlton vode sasvim običan porodični život, trude se da svaki trenutak svog slobodnog vremena provedu sa svojim naslednicima, te uživaju u ljubavi i sreći.

Vojvoda i vojvotkinja svojom poslednjom objavom na društevnoj mreži Instagram sa svojim pratiocima sa zadovoljstvom su podelili fotografiju, koja će ujedno biti i njihova božićna čestitka ove godine.

Pročitajte i Velika tuga u kraljevskoj porodici, princ Vilijam i Kejt Midlton neutešni: Mnogo će nam nedostajati!

Osim što je primetno da je njihova porodica skladna i izuzetno srećna, jedan detalj posebno je privukao pažnju javnosti. Naime, u pitanju je neverovatna sličnost između princeze Šarlot i britanske kraljice Elizabete II, mnogi su prokomentarisali da je mlada naslednica Kejt i Vilijama ista kraljica, a posebnu sličnost videli su u pogledu, koji zaista podseća na kraljičin.

Naravno, komplimenti upućeni mladim prinčevima nisu izostali. Nova fotografija još jedna je u nizu dokaza da je porodica Vilijama i Kejt zaista jedna od najskladnijih, ispunjena ljubavlju i srećom, a svaki osmeh govori za sebe.