Velika Britanija u strahu - Kraljica Elizabeta teško bolesna?

Autor:

24.12.2020 12:09

Foto:

Foto:



Da li se vladavini kraljice Elizabete II konačno nazire kraj? Elizabeta II krunisana je davne 1953. godine, celu ceremoniju kraj malih ekrana pratilo je neverovatnih 20 miliona britana i približno 100 miliona Amerikanaca. Nakon 77 dugih godina, kruna se i dalje nalazi u njenom vlasništvu, a iako su glasine o predaji krune princu Čarlsu sve glasnije, službenih informacija o tome nije bilo, za sada.

Kako je Btiranska kraljevska porodica jedna od omiljenih tema, što domaćih što svetskih medija, konstantno se u javnosti pojavljuju brojne informacije, međutim jedna naslovna strana podigla je posebnu prašinu, a reč je o časopisu National Enquirer.

Pročitajte i Kraljica Elizabeta zadala je nizak udarac Hariju i Megan: Novi sukob na pomolu?

Naime, u spomenutom teksu navodi se da kraljica ima ozbiljnih problema sa srcem, zbog kojhi je jednom prilikom ove godine navodno bila i hospitalizovana. S obzriom na to da je pandemija virusa u toku, neimenovani izvor rekao je za strane medije da kraljica ne želi da komentariše svoje zdravstveno stanje, te ga vešto krije od javnosti. Pomenuta vest podigla je dosta prašine, a iz Bakingemske palate još uvek se niko nije oglasio.

Iako ovo nije prvi put da mediji nagađaju o zdravstvenom stanju kraljice, činjenica je da njene godine čine svoje, a dan kada će krunu konačno predati svom sinu princu Čarlsu približava se.