Velika Britanija u strahu - Kraljica Elizabeta teško bolesna?

Autor:

24.12.2020 12:09

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Sean Gallup Getty Images via Guliver, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Sean Gallup Getty Images via Guliver, InstagramDa li se vladavini kraljice Elizabete II konačno nazire kraj? Elizabeta II krunisana je davne 1953. godine, celu ceremoniju kraj malih ekrana pratilo je neverovatnih 20 miliona britana i približno 100 miliona Amerikanaca. Nakon 77 dugih godina, kruna se i dalje nalazi u njenom vlasništvu, a iako su glasine o predaji krune princu Čarlsu sve glasnije, službenih informacija o tome nije bilo, za sada.

Kako je Btiranska kraljevska porodica jedna od omiljenih tema, što domaćih što svetskih medija, konstantno se u javnosti pojavljuju brojne informacije, međutim jedna naslovna strana podigla je posebnu prašinu, a reč je o časopisu National Enquirer.

Pročitajte i Kraljica Elizabeta zadala je nizak udarac Hariju i Megan: Novi sukob na pomolu?

Naime, u spomenutom teksu navodi se da kraljica ima ozbiljnih problema sa srcem, zbog kojhi je jednom prilikom ove godine navodno bila i hospitalizovana. S obzriom na to da je pandemija virusa u toku, neimenovani izvor rekao je za strane medije da kraljica ne želi da komentariše svoje zdravstveno stanje, te ga vešto krije od javnosti. Pomenuta vest podigla je dosta prašine, a iz Bakingemske palate još uvek se niko nije oglasio.

Iako ovo nije prvi put da mediji nagađaju o zdravstvenom stanju kraljice, činjenica je da njene godine čine svoje, a dan kada će krunu konačno predati svom sinu princu Čarlsu približava se.