Kraljica Elizabeta zadala je nizak udarac Hariju i Megan: Novi sukob na pomolu?

Od kada su početkom godine, Hari i Megan objavili da se odriču kraljevskih titula i dužnosti, sukob u kraljevskoj porodici omiljena je tema javnosti.

Naime, od kada su se preselili u Sjedinjene Američke Države, Hari i Megan nisu posetili kraljesku porodicu, a mnogi komentarišu da razlog tome nije planetarna pandemija korona virusa već sukob sa porodicom.

Pročitajte i: Žustra svađa srušila prividnu idilu – razvode se princ Hari i Megan Markl? 

Chris Jackson Getty Images via Guliver

Sada bi taj sukob mogao da dobije nezapaćene namere, jer je kraljica, prema pisanju stranih medija, Hariju i Megan zadala nizak udarac. Naime, njihova britanska rezidencija, Frogmor Kotaž, dodeljena je Harijevoj sestričini, princezi Evgeniji, koja sa suprugom očekuje prvo dete.


Sada su Hari i Megan i zvanično iseljeni, jer su, kako prenose mediji, njihove stvari pre nekoliko dana, pod okriljem noći ispražnjene iz kuće. Zatim spakovane i poslate u Kaliforniju, jer kraljica želi da Evgenija svoj novi porodični dom dekoriše kako želi bez starih stvari, koje su pripadale vojvodama od Saseksa.

Ovaj kraljičin postupak, mogao bi da bude povod za novi sukob u kraljevskoj porodici. Takođe, mogao bi da navede Megan da ubedi Harija da ne dođu u Britaniju za praznike, kao što je bilo planirano i da na taj način još više povredi kraljevsku porodicu.

Autor: Gloria.rs
Foto: Chris Jackson Chris Jackson Collection via Guliver
Podelite sa prijateljima:
Tagovi