Filip Krajinović: Vreme je za sreću i ljubav

Autor: Maja Gašić

12.02.2019 18:00

Foto: Izvor:Gloria magazin/Zorica Zarić, Foto:Jelena Jovanov, Privatni album

Foto: Izvor:Gloria magazin/Zorica Zarić, Foto:Jelena Jovanov, Privatni albumTeniser Filip Krajinović priznaje da su dobre igre koje pokazuje na početku 2019. rezultat emotivne stabilnosti u vezi sa Anđelom Novčić koja ga prati na turnirima širom sveta i otkriva zašto se Novak Đoković i on međusobno oslovljavaju sa Ferdinande

Srećan što mu je sezona počela dobrim mečevima na Australijan openu i Taškentu, kao i na Dejvis kupu protiv Uzbekistana, teniser Filip Krajinović (26) kaže da mu veoma znači podrška devojke, dve godine mlađe Anđele Novčić. U ekskluzivnom intervjuu za Gloriju otkriva i razloge zbog kojih je okončao vezu sa lepom voditeljkom Pinka Ninom Radulović, zašto Novak Đoković i on jedan drugog oslovljavaju sa Ferdinande i kako mu je odlazak u kamp Nika Bolitijerija sa 14 godina, bez roditelja i znanja engleskog jezika, zauvek promenio život.

Mnogi veruju da mu je nova ljubav dala vetar u leđa, pošto na terenu deluje nepobedivo, igra sa velikim samopouzdanjem i pobeđuje tenisere koji su bolje od njega plasirani na ATP listi.


- Anđela je dugo živela u inostranstvu, diplomirala je ekonomiju, bavila se tenisom. Upoznali smo se na teniskim terenima i prija mi što razume ovaj sport. Bila je sa mnom u Australiji i bilo je stvarno lepo. Zadovoljan sam vezom i upravo zbog toga što sam tu miran, mogu potpuno da se koncentrišem na igru, tenis koji me izvlači iz svih kriza. Naravno, uvek je dobro kad se poklope privatni i poslovni uspesi.

Ostatak intervjua s Filipom Krajinovićem pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 11. februara!

Maja Gašić

Autor