Dragana Kosjerina: Ljubav na prvu kafu

Autor: Maja Gašić

27.08.2018 11:20

Foto:

Foto:Voditeljka Jutarnjeg programa i Lude noći devet meseci je u vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom s kojim deli slična interesovanja i vrednosti, što su uvideli odmah po upoznavanju jer na zajedničkom izlasku deset sati nisu mogli da prekinu razgovor

Zaštitnom licu javnog servisa Dragani Kosjerini (31) svakodnevno stiže po nekoliko stotina komplimenata na račun izgleda, ali njoj jedino znače oni koje dobija od dečka, stomatologa Bojana Perduva (28), i prijatelja. Voditeljka Jutarnjeg programa i emisije Luda noć nikad nije igrala na kartu lepote, na prvom mestu joj je obrazovanje, pa ne čudi što posle mastera na Univerzitetu umetnosti u Beogradu intenzivno razmišlja o doktorskim studijama na Fakultetu političkih nauka. O važnosti kontinuiranog rada na sebi, glumačkim ponudama ali i devetomesečnoj vezi za Gloriju govore ona i dečko koji je uspeo da osvoji vlasnicu najlepšeg osmeha na televiziji.

- Imamo pregršt kanala, emisija, kvalitetnih voditelja, i svako od nas mora nečim da se izdvoji. Smatram da je najbolje činiti to znanjem, a iz želje da me prepoznaju po radu, bežala sam od lepote. Toliko da sam otišla u drugu krajnost. Kad sam dobila prvu potvrdu, znala sam da mogu malo da se opustim i da je u redu da obučem kratku suknju u julu i tako uđem u studio. A da je prepoznat kvalitet mog rada, shvatila sam i po vrsti angažmana u svojoj kući, iako sam dugo patila što su me neki svodili samo “na izgled”, što je usud svake lepe mlade devojke, nevezano čime se bavi - kaže Dragana i dodaje: - Jutarnji program je izuzetno gledan u celoj Srbiji, a kako volim prirodu i obilazim različita izletišta u našoj zemlji, znači mi kad sretnem zrele ljude koji mi kažu da me gledaju, da mi je svaka rečenica na mestu i da cene to što se spremam za svaku emisiju.

Ostatak intervjua sa Draganom Kosjerinom pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 27. avgusta!

Maja Gašić

Autor