Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović: Želimo dete

Autor:

29.10.2018 10:21

Foto:

Foto:



Kapiten ženske odbojkaške selekcije Srbije, koja je postala najbolja na planeti na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u Japanu, i bivši vaterpolo as prvi put govore o tajnom venčanju 31. decembra, planovima o potomstvu i ljubavi na daljinu

Ljubavna priča između Maje Ognjenović (34) i Danila Ikodinovića (42) započela je pre šest godina. Mada su oboje konstantno u žiži interesovanja, vešto su sakrili od javnosti detalje upoznavanja i svadbe koja se desila 31. decembra 2016. Koliko voli svoju ženu nekadašnji vaterpolista a danas potpredsednik Vaterpolo saveza Srbije pokazao je prošle nedelje kad ju je dočekao s buketom cveća i mnoštvom poljubaca i zagrljaja prilikom povratka sa Svetskog prvenstva u Japanu, gde je Maja u ulozi kapitena predvodila srpsku odbojkašku reprezentaciju do zlatne medalje.

- Prognozirao sam da će postati svetske prvakinje, a Maja je mislila da se šalim. Na osnovu onoga što sam video od devojaka na terenu, te dobre energije koja se oseća među njima, znao sam da će pobediti. Bile su zrele za osvajanje prvenstva.

Nije ni svestan koliko je on, zahvaljujući malom ritualu koji sprovodi s Majom pred svaku utakmicu, doprineo osvajanju zlata u Japanu.

- Uoči svakog meča ja ga obavezno pozovem iz svlačionice, pred sam izlazak na teren. To je naš mali ritual. Bio je ubeđen da će naša ekipa napraviti veliki uspeh.

Ostatak intervjua sa Majom Ognjenović i Danilom Ikodinovićem pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 29. oktobra!

Maja Gašić

Autor