Ivana Maksimović: Istina je, čekam bebu

Autor:

26.05.2018 19:00

Foto:

Foto:Uspešna strelkinja, osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu, potvrdila nam je da je u drugom stanju, a koliko ona i njen suprug, košarkaš Danilo Anđušić, žele da prošire porodicu prvo je govorila u intervjuu našem magazinu

Da joj se sve želje ostvaruju, zgodna strelkinja Ivana Maksimović Anđušić (28) otkrila nam je pre samo mesec dana kad je naglas poželela da uskoro postane mama. Rečeno - učinjeno. Ivana i njen suprug, košarkaš Uniksa Danilo Anđušić (27), upravo su saznali da će za nekoliko meseci njihova porodica dobiti novog člana. Kad smo buduću mamu pozvali da joj čestitamo, zahvalila nam se i zamolila da sačekamo da se i sama navikne na činjenicu da će uskoro imati bebu.

Ivana Maksimović Anđušić: Vreme je za bebu

- Hvala vam na čestitkama. Ali pošto je sve još sveže, ne bih baš detaljnije pričala. Nadam se da me razumete. Hajde da intervju uradimo u junu, kada bi i Danilo trebalo da se vrati iz Kazanja - rekla nam je Ivana, koja ovih dana jednostavno blista od sreće.

Ivana Maksimović Anđušić: Suprug me naučio kulinarskim cakama, najbolje kuvam po njegovim receptima

- Neke stvari ne možete da predvidite, mada sam u životu pre ili kasnije dobila šta god sam poželela. Danilo i ja bebu čekamo malo duže nego što smo planirali, iako nam je roditeljstvo prioritet. Opet, svesni smo da će se to desiti kad bude trebalo i ne brinemo - istakla je Ivana u prethodnom intervjuu Gloriji i dodala da je zbog trudnoće i materinstva spremna da ponovo pauzira u omiljenom sportu: - Streljaštvo je moja velika ljubav i njemu sam bila u potpunosti posvećena. Zbog Olimpijade u Riju svesno smo prolongirali proširenje porodice. U međuvremenu, promenili su nam se prioriteti, sada nam je beba na prvom mestu. Mislim da je pravo vreme da postanem mama. Pritom, nisam nikad bila od onih koji bi zbog karijere žrtvovali porodicu.

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić: Kuba i Meksiko za godišnjicu (foto)

PREDOSEĆAJ

Osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu i njen suprug svakog proleća imaju dva razloga za slavlje: 22. aprila je njegov a 2. maja njen rođendan. Tada uvek jedno drugome prirede malo iznenađenje, a ovog puta Danilo, koji je trenutno u Rusiji, objavio je zajedničku fotografiju uz simboličnu poruku: “Srećan rođendan mojoj neverovatnoj ženi. Imam osećaj da će ova godina biti posebna”. Sada je jasno na šta je budući tata tačno mislio.

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić: Iskrena ljubav se ne može sakriti

Njih dvoje će i narednog meseca imati lep povod za proslavu, jer su se krajem juna pre tri godine venčali na Santoriniju. A pošto je navikla da je suprug iznenađuje putovanjima na egzotične destinacije, Ivana očekuje da će Danilo i sada nešto slično organizovati.

Maja Gašić

Autor