Aleksandar Radojičić: Brak u pravom trenutku

Autor:

28.08.2018 11:20

Foto:

Foto:



Iako mu je lepo u vezi s manekenkom Svetlanom-Cecom Živojinović, zgodni glumac u ovom trenutku ne razmišlja o prosidbi i venčanju, što ne znači da je zakleti neženja i da se u budućnosti neće ženiti

Glumac Aleksandar Radojičić (31) leto provodi radno, već mesec i po snima seriju “Žigosani u reketu”. Balerina iz “Montevidea” u novom projektu Dragana Bjelogrlića tumači lik talentovanog košarkaša Marka. U intervjuu za Gloriju ističe kako se nada da mu je ovo poslednja sportska uloga, priznaje da nije utreniran za celodnevno igranje košarke na snimanju i otkriva kakvim vrednostima su ga učili roditelji, a na kakvim on podiže petoipogodišnju kćerku Aju.

Posle filma “Bićemo prvaci sveta”, u seriji “Žigosani u reketu” vratili ste se košarci. Prijaju vam uloge sportista?

- Prvo sam se radovao, a sada bih da plačem. Šalim se. Nadam se da je ovo poslednji projekat u kojem igram sportistu jer već nemam snage za to. U novoj seriji se sve gleda, kamera sve vidi i ne smemo da lažemo publiku. Zato dajem svoj maksimum. Ovolike fizičke napore nisam imao u dosadašnjoj karijeri.

Ostatak intervjua sa Aleksandrom Radojičićem pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 27. avgusta!

Maja Gašić

Autor