Miodrag Dragičević: Nularica po zadatku

Autor:

23.08.2018 11:20

Foto:

Foto:



Zbog uloge u seriji ‘Žigosani u reketu’ mladi glumac se obrijao do glave, čime je još jednom demonstrirao odlučnost, disciplinu i posvećenost poslu svrstavši se u red velikana poput Marlona Branda i Toma Kruza koji su menjali lični opis zarad snimanja filmova

Lista glumaca koji su obrijali glavu na “nularicu” zarad uloge je pozamašna, a na nju se pre nekoliko meseci upisao i Miodrag Dragičević (24) i tako stao rame uz rame sa najvećima - Brandom (Apokalipsa danas), Tomom Hardijem (Bronson), Kijanuom Rivsom (Matriks), Džefom Bridžizom (Ajron Men), Tomom Kruzom (Suvišni izveštaj). Mladi dramski umetnik, najpoznatiji kao Žika Kurjak iz serije "Čizmaši", uradio je to zbog novog glumačkog angažmana. Reč je o seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu” koja se trenutno snima.

- Kad su mi rekli da treba da se ošišam, odmah sam pristao. Na ovim letnjim temperaturama je dobro biti ćelav - priznaje Miodrag, mlađi brat naše uspešne dramske umetnice Tamare Dragičević. - To bih verovatno uradio i da nije bilo serije zato što je počela da mi se tanji kosa. Genetika je čudo. Moj otac, danas potpuno ćelav čovek, kaže da je počeo da gubi kosu u 28. godini. Kad su me zvali da igram u “Žigosanima”, pomislio sam kako ću odmah da se ošišam do glave. Mnogima je teško da se naviknu na novu frizuru, da prihvate drastičnu promenu prvih nekoliko dana, ali meni nije bilo neobično, odmah sam se osetio bolje.

Ostatak intervjua sa Miodragom Dragičevićem pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 20. avgusta!

Maja Gašić

Autor