Eva Ras: Baš je lako bez muškarca

Autor: Maja Gašić

23.08.2019 11:45

Foto: Izvor:Gloria magazin/Aleksandar Đuričić, Foto:Dalibor Danilović

Foto: Izvor:Gloria magazin/Aleksandar Đuričić, Foto:Dalibor DanilovićSlavna glumica Eva Ras priča o tome kako skoro četrdeset godina nije vodila ljubav i priznaje da joj to nije teško palo jer je pre toga uživala iz sve snage

Na fonu izjave američke glumice Dajane Kiton da 35 godina nije bila na sastanku s muškarcem, dramska umetnica, književnica i slikarka Eva Ras (78) priznaje da nije imala partnera tri godine duže od holivudske dive - punih 38.

Dok snima novu seriju Siniše Pavića “Junaci našeg doba” i slaže utiske posle završetka rukopisa romana “Baš”, govori koliko se razlikuje život pun ljubavi od onog bez nje. Dotičemo i temu seksa.

- Najteže je voditi ljubav prvi put, ali ne mislim kada ste nevini, nego svaki put koji je prvi. Zato nisam bila promiskuitetna, jer je to da prvi put spavam sa nekim čovekom za mene bilo prilično strašno. Zavodite nekog mladića, sve činite da ga osvojite, i onda dođe čas da pređete na seks. I odjedanput vam se ne dopada njegov miris, ne dopada vam se kako dahće, kako govori, kako ćuti, i tada jedva čekate da dođe kraj tog jednog jedinog seksualnog spajanja. Svesni ste da to ne želite da ponavljate, da je to pogrešna osoba.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 19. avgusta!

Maja Gašić

Autor