Željko i Jovana Joksimović - ljubav na kojoj im mnogi zavide: Volim što je nežna i hrabra, i povrh svega što je moja!

Autor:

03.04.2017 14:22

Foto:

Foto:



Vest da će Željko i Jovana Joksimović proširiti svoju tročlanu porodicu ne za još jednog, već za dva člana, obradovala je mnoge! Par, koji važi za jedan od najsrećnijih i najstabilnijih na domaćoj javnoj sceni očekuje blizance, a lepa voditeljka bi trebalo da se porodi na jesen.

O Jovaninoj i Željkovoj ljubavi se dosta pisalo. Dosta lepog, a i ponešto ružno. Mnogi su im prognozirali krah zbog toga što se oboje bave javnim poslom, kružile su glasine o preljubi i sa jedne i sa druge strane... Međutim, čaršijske priče i ogovaranja im nisu naudila. Samo su učvrstila njihovu ljubav. Svakim svojim potezom i izjavom u javnosti, a kojih nije bilo mnogo jer ne vole da pričaju o svojoj intimi, Jovana i Željko su ih demantovali.

Parovi čija je ljubav preživela sva iskušenja

Deveta godina zajedničkog života nije ih uvela u rutinu. Naprotiv, na svakom koraku pokazuju koliko se vole. Kako je pevač svojevremeno izjavio, u svakoj njegovoj pesmi može se osetiti ljubav prema Jovani.

- Ako pažljivo slušate, onda ćete u svakoj mojoj numeri osetiti ljubav. O tome često razgovaram sa ljudima koji vole moju muziku. Tu ogromnu količinu ljubavi nosim u sebi jer sam ispunjen divnim životom sa Jovanom i verujem da se to kroz moje pesme oseti - ispričao je Željko u razgovoru za "Gloriju".

Ipak, postoji jedna koju je posvetio svojoj voljenoj i to na dan kada im se rodio sin Kosta - "Nisam te zbog lepote voleo".  Simboličan naziv pesme otkriva dubinu osećanja i poštovanje koje Željko gaji prema svojoj supruzi.

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Dec 31, 2016 at 3:07pm PST


- Volim što je vrlo samostalna, a opet je i partner, pametna, staložena, vedra, optimistična, nežna i hrabra, posvećena. I povrh svega što je moja- otkrio je jednom prilikom kada su ga upatili da navede makar tri Jovanine osobine koje mu se dopadaju.

Ponosni roditelji: Jovana i Željko čekaju blizance

Osim što im je oplemenio život, Kosta ih je motivisao da brzo shvate kako žele još dece.

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Nov 30, 2015 at 1:23pm PST


Voleli bismo da imamo veliku porodicu- otkrila je Jovana svojevremeno u razgovoru za "Gloriju", na šta se Željko nadovezao - Želeo bih da dobijem ćerku s Jovanom.

I dok čekaju da im se i ova želja osvari, mali Kosta je jako uzbuđen što će dobiti braću ili sestre, a možda i oboje.

Kosta već ima stariju sestru, za koju je vezan i često se igraju, tako da kada je čuo da mu stiže društvo, bio je oduševljen – ispričao je izvor blizak paru za "Blic".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading