Anđelina Džoli i Bred Pit stavili pauzu na razvod: Da li je pomirenje na pomolu?

Autor:

10.08.2017 13:19

Foto:

Foto:



Taman kad samo mislili da se brakorazvodna saga između najslavnijeg holivudskog para - Anđeline Džoli i Breda Pita okončala, stižu nove, iznenađujuće vesti. Par je odlučio da odloži razvod!

Anđelina Džoli: Bez suza pred decom

Prošlo je skoro godinu dana otkako su Pit i Džoli najavili da se razvode, a za to vreme smo videli gotovo sve -  od blaćenja u medijima, preko umešanosti policije i FBI, optužbi za fizičko zlostavljanje i preljubu, iznošenja prljavog veša i, na kraju izjava kajanja i nade da će "teška vremena" prebroditi kao porodica.

Kako prenosi američki portal "US Weekly", a na osnovu izvora bliskog paru, "Branđelina" je još uvek u igri. Bred i Anđelina već mesecima nisu ništa uradili po pitanju razvoda, a čini se da nikada i neće.

Navodno, i jedno i drugo su se pokajali zbog svojih izjava koje su samo naštetile njihovoj deci i razmišljaju o pomirenju. Kako izvor prenosi, Anđelina je još uvek jako zaljubljena u holivudskog zavodnika.

S druge strane, ne spominje se šta Bred misli o pomirenju. Glumac je navodno već neko vreme u vezi sa britanskom glumicom Sijenom Miler, a o svojoj bivšoj s kojom je proveo 12 godina se ne izjašnjava. Javno se pokajao zbog svojih poroka, prvenstveno alkoholizma i, kako pišu strani mediji, baš to njegovo kajanje je nateralo Anđelinu da preispita svoju odluku...

Poznato je da je Bred još dok je bio u braku sa Dženifer Aniston želeo porodicu, kao i da je izuzetno vezan za šestoro dece koje ima sa Džolijevom... Ali, da li je to dovoljno jak motiv da se ponovo vrati bivšoj? Jer, čini se da mu se momački život baš dopada...

Maja Gašić

Autor