Dragana Kosjerina

Neobičan kostim i maska: Poput domino dame

Autor:

30.10.2022 15:00

Foto:

Foto:

Izgled voditeljke Dragane Kosjerine iznenadio sve



Voditeljka Dragana Kosjerina važi za jedno od najlepših TV lica koja je osvojila publikom svojim osmehom, harizmom i elokventnošću vodeći neke od najpopularnijih emisija na Javnom servisu, kao što su "Jutarnji program", "Luda noć", "Ja volim Srbiju", kao i takmičenja za pesmu Evrovizije, kao i Beoviziju. U svakom od pomenutih programa ona je oduševila gledaoce svojim držanjem, ali i odabirom svojih toaleta, elegantinm i glamuroznim haljinama, ali i originalnim kostimima kada su u pitanju muzička takmičenja. Poznata kao neko ko sa svojim pratiocima ne deli često svoju privatnost, pratioci je tek ponekad mogu videti kakva je zaista bez svetla reflektora, svečane toalete i šminke, jer je voditeljka neko ko neguje i zalaže se za prirodan izgled.

Instagram screenshot @dragana.kosjerina

 

 

 

 

Pročitajte Pogled ljubavi - Voditeljka pokazala snažnu emociju

 

 

Pa, je tako nedavno svoje pratioce obradovala fotografijom na kojoj je pozirala bez trunke šminke, koja je izazvala veliko oduševljnje njenih pratilaca, dobijajući pregršt pohvala na račun izgled. Povodom jednog od praznika koji se slavi svuda u svetu "Halloween-a", ona je na gore pomenutoj mreži podelila par fotografija na kojima je ponela jedinstven i jednostavan crni komplet, koji se sastojao od crne, uske rolke, dubokih pantalona i sakoa, dok je na licu imala masku koja svojom šarom podesća na domine, dok joj je kosa bila puštena, a ceo izgled je začinala crvenim ružom. Otmeno i damski, dok je njena prijateljica na fotografiji imala istu masku, a društvo im je pravio čuveni grof Drakula. Svojim izgledom podsetila je na pravu domino damu.

Instagram screenshot @dragana.kosjerina

 

 

Poznata voditeljka tople jesenje oktobarske dan provodi uživajući u šetnjama po srpskoj prestonci, dok publika ima priliku da je gleda u novoj sezoni emisije "Ja volim Srbiju", svake nedelje, u kojoj zajedno sa svojim timovima uspeva da nasmeje, razgali, oraspoloži, ali i otkrije nešto novo o našoj zemlji brojnim gledaocima, kroz kombinacije kviza i muzičko-zabavne emisije. Kroz različite igre, pesme, zabavu, uspeva da, zajedno sa gostima i kapitenima tima, pokrene, zasmeje i učini da kako publika u studiju, tako i gledaoci kraj malih ekrana otkriju neke nove zanimljivosti i manje poznate činjenice o našoj zemlji.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading