Dragana Kosjerina

Nova karijera na pomolu: Zamenila TV ekrane slikarskim platnom

Autor:

02.10.2022 17:40

Foto:

Foto:

Voditeljka Dragana Kosjerina u novim izdanju iznenadila sve



Poznato TV lice Dragana Kosjerina je nedavno na svom  Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pomno radi na jednoj umetničkoj slici prirode i ptica. Svojim potezima četkice i stavom, jasno se može videti i primetiti da poznata voditeljka uživa dok boji i stvara neku drugu vrstu magije, potezima i bojama, osim dobro poznate, voditeljske na koju smo od nje navikli, gledajući je na malim ekranima u nekoj od najpopularnih emisija n RTS-u. Dragana je gledaoce programa "Ja volim Srbiju" i "Luda noć", navikla na njena elegantna i svečana izdanja, pozdravljajući ih širokim osmehom i pesmom. Međutim časovi slikanja zahtevaju posebnu koncentraciju i pedantnost, pa je ona kao odličan đak, pomno pratila i dodavala boje i pokrete, ne bi li napravila sliku kakvu je zamislila.

Instagram screenshot @dragana.kosjerina

 

 

Pročitajte Pogled ljubavi - Voditeljka pokazala snažnu emociju

 

Dragana važi za damu koja vodi računa o svom izgledu, gde god da se pojavi, pa je tako i za časove slikanje ponela kežual kombinaciju, koja je praktična u vidu jednostavne majice i blejzera, kako je nista ne bi ometalo pri pravljenju pokreta i kako bi krajnji rezultat bio odličan. Po njenom osmehu, čas i radionica su bili uspešni, a ona je rad doterala do savršenstva, popunjavajući i najmanje detalje. Voditeljka se nedavno vratila sa putovanje i obilazaka predivnih srednjevekovnih zamkova u Rumuniji, šetajući kamenim ulicama u pratnji svog verenika, stomatologa Bojana Perduva.

Ona je kao voditeljka široj javnosti postala poznata kada je krenula da vodi Jutarnji program na RTS-u, ali je svakako osvojila srca publike svojim osmehom i harizmom vodeći kulturno-zabavne emisije kao što su "Ja volim Srbiju" i "Luda noć".

Instagram screenshot @dragana.kosjerina

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading