Stilska pobeda: Dragana Kosjerina u kombinaciji koju predlažu svi svetski dizajneri

Autor:

15.04.2022 12:16

Foto:

Foto:

Ovu kombinaciju Dragane Kosjerine predlažu svi svetski dizajneri



Voditeljka Dragana Kosjerina važi za jednu od najleših TV lica u našoj zemlji, za neke i najleša, uvek nas oduševljava svojim izborom stajlinga. Bilo da se radi o izgledu ispred kamera ili da ide u šetnju sa prijateljicama na njen stil nikad nemam zamerke.

Pročitajte i: Zahvalnost u bikiniju - Dragana Kosjerina uputila poruku vereniku

Instagram

 

Sada nas je oduševila upravo svojim izborom garderobe za ležeran dan. Za druženje s prijateljicama i čavrljanje uz kafu ona je odabrala jednobojno odelo boje neba. Ženska oversize odela su apsolutni hit u svetu, i gotovi svi modni dizajneri su ih uvrstili u svoje kolekcije, čak i fast fashion ima ih u svojoj ponudi. 

Pročitajte i: Duge noge sa malih ekrana - srpske TV voditeljke sa najdužim, najboljim ili najlepšim!

Instagram

 

Ona su odličan izbor i za dan i sportsko izdanje sa patikama, za šta se odlučila Dragana, ali i za veče. Samo se preobujete, navučete salonke, i spremne ste za izlazak!. Još jedna prednost ovog tipa odela je što komade možete da nosite i odvojeno. Recimo samo blejzer sa farmericama, ili pak pantalone sa majicom ili džemperom. Zato, ako želite da budete in, a da pritom i uživate u udobnosti i bezbroj mogućnosti za stilzovanje, požurite i vi po jedno ovakvo odelo!

Pročitajte i: Voditeljka nikad više nije pokazala - Dragana Kosjerina najlepša

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading