Ceca Ražnatović

Emotivan ples i poruka: Lutko ja sam rešen da večno s tobom plešem

Autor:

16.10.2022 15:10

Foto:

Foto:

Pevačica Ceca Ražnatović emotivnim plesom iznenadila sve



Jedna od najpoznatijih vokala na prostorima Jugoslavije, od kako se sa samo trinaest godina pojavila na muzičkoj sceni, pleni svojom lepotom, osmehom, glasom i harizmom, pa tako i tri decenije kasnije važi za jednu od najlepših žena, koja osvaja svojim izgledom gde god da se pojavi i kakva god prilika bila u pitanju. Tako je Ceca nedavnom objavom na svom Instagram profilu podelila emotivne video zapise na kojima je na jednom privatnom veselju, uživajući uz poznate taktove, ritam i stihove jednog od najpoznatijih pop bendova današnjice i njihovu pesmu koja je obeležila mnoge godine za nama. Naime, poznata pevačica uz pesmu "Lutka" grupe Sars, pleše u zagrljaju svog najboljeg prijatelja i nekadašnjeg menadžera Sretena Radovića.

Instagram screenshot @cecaraznatovic

 

 

 

Pročitajte Večera sa pogledom na Ajfelov toranj - Sa kime uživa u gradu ljubavi

 

Video koji je Ceca postavila, Sreten je podelio na svoj nalog, a u njihovom plesu je primetna ljubav, poštovanje i dugogodišnje prijateljstvo. Ona je sa pomenutog veselja podelila fotografije sa svojom sestrom Lidijom i prijateljicom Marijanom Mateus, kao i sa njenom kumom Tijanom Bajović, dok su sve dame bile nasmejane i lepo raspoložene. Poznata pevačica je za ovu priliku ponela elegantnu, dugu, crvenu, satensku haljinu, koja je sa jedne strane imala srebrni rad, u kombinaciji sa crvenim ružom dok je kosu pustila da joj pada preko ramena. Dok su se ispod fotografija nizali komentari kao što su: "Divne ste", "Ceca dominira, kao i uvek, posebna harizma", "Prelepe", "Posebna si Ceki" i mnogi drugi.

Instagram screenshot @cecaraznatovic

 

 

Ceca je poznata kao neko ko neguje i čuva svoja prijateljstva, pa tako sa dragim ljudima deli najvažnije događaje u svom životu. Ona je jednom prilikom na svom nalogu na gore pomenutoj mreži napisala "Volim te", a sa Sretenom se često može videti i u gradu, na ručku, kako uživaju u svojim razgovorima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading