Ceca Ražnatović

Emotivan ples i poruka: Lutko ja sam rešen da večno s tobom plešem

Autor:

16.10.2022 15:10

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Pevačica Ceca Ražnatović emotivnim plesom iznenadila sveJedna od najpoznatijih vokala na prostorima Jugoslavije, od kako se sa samo trinaest godina pojavila na muzičkoj sceni, pleni svojom lepotom, osmehom, glasom i harizmom, pa tako i tri decenije kasnije važi za jednu od najlepših žena, koja osvaja svojim izgledom gde god da se pojavi i kakva god prilika bila u pitanju. Tako je Ceca nedavnom objavom na svom Instagram profilu podelila emotivne video zapise na kojima je na jednom privatnom veselju, uživajući uz poznate taktove, ritam i stihove jednog od najpoznatijih pop bendova današnjice i njihovu pesmu koja je obeležila mnoge godine za nama. Naime, poznata pevačica uz pesmu "Lutka" grupe Sars, pleše u zagrljaju svog najboljeg prijatelja i nekadašnjeg menadžera Sretena Radovića.

Instagram screenshot @cecaraznatovic

 

 

 

Pročitajte Večera sa pogledom na Ajfelov toranj - Sa kime uživa u gradu ljubavi

 

Video koji je Ceca postavila, Sreten je podelio na svoj nalog, a u njihovom plesu je primetna ljubav, poštovanje i dugogodišnje prijateljstvo. Ona je sa pomenutog veselja podelila fotografije sa svojom sestrom Lidijom i prijateljicom Marijanom Mateus, kao i sa njenom kumom Tijanom Bajović, dok su sve dame bile nasmejane i lepo raspoložene. Poznata pevačica je za ovu priliku ponela elegantnu, dugu, crvenu, satensku haljinu, koja je sa jedne strane imala srebrni rad, u kombinaciji sa crvenim ružom dok je kosu pustila da joj pada preko ramena. Dok su se ispod fotografija nizali komentari kao što su: "Divne ste", "Ceca dominira, kao i uvek, posebna harizma", "Prelepe", "Posebna si Ceki" i mnogi drugi.

Instagram screenshot @cecaraznatovic

 

 

Ceca je poznata kao neko ko neguje i čuva svoja prijateljstva, pa tako sa dragim ljudima deli najvažnije događaje u svom životu. Ona je jednom prilikom na svom nalogu na gore pomenutoj mreži napisala "Volim te", a sa Sretenom se često može videti i u gradu, na ručku, kako uživaju u svojim razgovorima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading