Ceca Ražnatović

Romantičan gest i jasna poruka: Ljubav i crvene ruže

Autor:

21.10.2022 17:00

Foto:

Foto:

Pevačica Ceca Ražnatović uživa na putovanju



Pevačica Ceca Ražnatović važi za damu koja svojom lepotom i stasom privlači pažnju gde god da se pojavi. Nedavno je na svom Instagram nalogu podelila sa svojim pratiocima fotografiju sa romantičnim doručkom, buketom crvenih ruža i šampanjcem, dok je u opisu fotografije napisala "Ljubav". Objavu je pratila muzička pozadina u vidu pesme njene koleginice Aleksandre Prijović, "Ja sam odlično". Poznata pevačica zaista tako i izgleda, pa je na gore pomenutoj mreži podelila video zapise na kojima uživa na svom nastupu pevajući njene stare hitove u glas sa publikom. Koja ju je tom prilikom dočekala sa aplauzom, dok je Ceca za tu priliku ponela kratku, belu haljinicu u kojoj izgled poput devojčice.

Instagram screenshot @cecaraznatovic

 

 

 

Pročitajte Emotivan ples i poruka - Lutko ja sam rešen da večno s tobom plešem

 

 

Od kako je prekinula emotivnu vezu sa izabranikom Bogdanom Srejovićem, srce jedne od najlepših pevačica još uvek niiko nije osvojio, a na njenim putovanjima i odmorima društvo joj pravi sestra Lidija, kao i njeni prijatelji sa kojim uživa u šetnjama, veseljima i obilascima. Leto za nama je za Cecu bilo radno, nastupajući na koncertima širom zemlje, ali i regiona na kojima je publika imala priliku da uživa u stihovima i pesama koje su nastale pre više od 20 godina, pevajući sa njom svaku pesmu od početka do kraja.

Osima nastupa i koncerata, poznata pevačica je bila zauzeta i snimanjem rijaliti programa "Ceca i deca" u kojem svojoj publici otkriva kakva je ona privatno, kako izgleda njena svakodnevnica, ali i na koji način funkcioniše njena višečlana porodica u domu na Dedinju. Osim profesionalnih obaveza i angažmana, Ceca je neko ko poštuje i slaže sa svojim kolegama, pa je tako bila gost na nedavnom venćanju sina Šabana i Gordane Šaulić, Mihajla kao i pevačice Vanje Mijatović, na kojima je uživala, veselići se i družeći se sa kolegama i prijateljima.

Privatna Arhiva

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading